Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bugün uzun tur camını aldım sonunda taktım motoruma :)
Yalnız şöyle bir durum oldu camı takınca şimdi ayna demiri cama değiyor ve direksiyonu kilitliyemiyorum sizde de bu durum var mı?

Arkadaşlar bugün uzun tur camını aldım sonunda taktım motoruma :)
Yalnız şöyle bir durum oldu camı takınca şimdi ayna demiri cama değiyor ve direksiyonu kilitliyemiyorum sizde de bu durum var mı?

bu uzun cam takan herkeste olur.. yapmanız gereken.
gidonu tutan vidaları gevşetip..
depo tarafına dogru biraz geri alın gdonu artık deymeyecektir

arkadaşlar selam..

cumartesi gibi öğle vakitlerinde istanbulda olacağım.. beşiktasta. motoru servise 12.000 bakıma götürmeyi düşünüyorum. ve istanbulu hiç bilmiyourm. ne yapayım ?

hem müsait olursanız tanışmak da isterim

arkadaşlar yokmu yardım eden ?

arkadaşlar yokmu yardım eden ?
abi cuma sabah nöbetten çıkıp cumartesi aksam tekrar nöbetim var..
ama bi 1-2 saat yardımcı olmaya çalışırım abi..beşiktaşta hangi servise gideceksin ab,i

---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:02 ----------

balmumcu anes motor sanırım..orayı biliyorum hem banada yakın abi..ben gelirim

arkadaşlar selam..

cumartesi gibi öğle vakitlerinde istanbulda olacağım.. beşiktasta. motoru servise 12.000 bakıma götürmeyi düşünüyorum. ve istanbulu hiç bilmiyourm. ne yapayım ?

hem müsait olursanız tanışmak da isterim

8000 bakımında ne kadar odemistin , hangi parçalar değişmişti , bende yarın gideceğim 8000 bakımına , yağı kendim aldım sıkıntı olmaz sanırım

teşekkürler arkadaşlar..yarın anesten randevu alayım..

numaram 545 545 1701 beklerim..

bi abimin sınavı var..beraber gidelim dedim demesine ama kask yok.. kasksız da götürmem.. kullanılmayan bir kask bulamadım bir türlü. anes motordan randevu alayım hm tekleme sorunumu hemde 12.000 bakımına götürürm

hocam 8.000 bakımda bana sadece yağ değiştirildi. 70 tl aldılar.. çok para. inanın çok para..buji değiştirilmesi gerekti. değiştirmediler. o yüzden kavga bile ettim onlarla.. hatta 11.000 km civatarı buji yüzünden yolda kaldım.onların hatası . bi bujiyi çok iyi hatırlıyorum..mutlaka değiştirsinler ve hava filtresi..sanırım o da değişiyordu..yağ zaten olmazsa olmazı..ama 70 tl tutacağını sanmıyorum..

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
2011 yılında 8.000 bakımında aklımda kalanlar biraz fikir verebilir.
Yağ 23 TL.
Buji 25 TL.
Hava Filtresi 13 TL.
Muhtelif yağlama 5 TL.
1 saat işçilik 35 TL.
2-3 TL. lik pul muydu neydi tam hatırlayamadım.
TOPLAM: 105 TL. (Otoseverde yapıldı)

12.000 bakım için anes motora sordum.. motora dokunması 56 tl.. yağ 24 tl. buji 22 tl filtreyi sormayı unuttum. ortalama 120 falan tutar sanırım
bir de zincir takımı alayım diyorum. 12.000 çok mu erken zincir için ?

12.000 bakım için anes motora sordum.. motora dokunması 56 tl.. yağ 24 tl. buji 22 tl filtreyi sormayı unuttum. ortalama 120 falan tutar sanırım
bir de zincir takımı alayım diyorum. 12.000 çok mu erken zincir için ?
filtre 10 tl . çok erken değil ama abi erken. ramazan abi bende müsait olursam gelirim. gezecez dimi? hazır bakımda yapılmışken bi istanbul havası çeksin motor :) sonra çerkezköy'ün kıymetini anlar da belki daha iyi gider :mrgreen:

Arkadaşlar motorda bir problem olur servise götürürsünüz ama sadece yağ, filtre ve buji için 100-120 TL ödenmesi bana çok fazla geliyor. Ya normal bir motor tamircisinde değiştirin yada parçaları alın kendiniz değiştirin. Yazık günah verdiğiniz paraya.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Arkadaşlar motorda bir problem olur servise götürürsünüz ama sadece yağ, filtre ve buji için 100-120 TL ödenmesi bana çok fazla geliyor. Ya normal bir motor tamircisinde değiştirin yada parçaları alın kendiniz değiştirin. Yazık günah verdiğiniz paraya.

Aynen katılıyorum. 1.000 bakımına götürülse yeterlidir aslında.

vallahi öyle düşünmüyor değilim..ne oldu ? bakıma götürdük ne oldu ? yolda kaldık... götürcem ama şu tekleme ile ilgili sorabilirim..bakım yaptırmadan dönerim.. bakım olayı şu, yağ, genel kontroller filtre buji..bu. toplam 50 tl..zaten 2 yıl olmak üzere bana bu zaman kadar zamanında götürdüm yeter yahu ..

filtre 10 tl . çok erken değil ama abi erken. ramazan abi bende müsait olursam gelirim. gezecez dimi? hazır bakımda yapılmışken bi istanbul havası çeksin motor sonra çerkezköy'ün kıymetini anlar da belki daha iyi gider

inşallah görüşürüz..istoç ta servis varmış galiba..

Motosikleti
SuZan
Anes – Honda Motosiklet Bayi, İstoç, İstanbul

Telefon Numarası : 0 212 659 41 42
Adres : İstoç Toptancılar Çarşısı 6 Ada Numara : 6 / İstoç / istanbul
Web : http://www.anesmotor.com

Diğer firmalar ;

Güngör – Honda Motosiklet Bayi, Pendik, İstanbul
Konşuk – Honda Motosiklet Bayi, Kartal, İstanbul
D&B Doğu & Batı Motor – Honda Motosiklet Bayi, Ümraniye, İstanbul
Mototal – Honda Motosiklet Bayi, Kadıköy, İstanbul
Mutluhan – Honda Motosiklet Bayi, Kadıköy, İstanbul

beyler sizin motora mat siyah jant çok yakışıyo fakat bunu yapan çok az kişi neden boyatmıyonuz? 50 tl mal olucak

Vay dostlara bak be...inanın cbf dostluğu başka..geçen caddebostan buluşmasında cd045 le tanıştım sanki 40 yıllık dostum gibi...şimdi nöbetteyim eve geçince yazayım tek tek bıradırlarıma...öperim..Allah başımdan eksik etmesin cbfyi ve cbfci dostları...cbf dostluğu unutulmazzz...ha paylaşımda heyecanım bitti biraz o ayrı...devam ederiz öğleden sonra nöbet bitcek ev uyku 10 gün iznim başlar...

mete abicim zaten buluşmaya katılma sebebim samet abi sen ve ramazan abiyle tanışmaktı =) allah razı olsun hiç dışlamadılar beni özellikle mete abi çok ilgilendi inşallah bi kusurumuz olmamıştır

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------

michelin en baba lastiktir :) hep savurunum.

ama çabuk bitiyor deniyordu. ethem abim 10.000 km sonra biter diyordu. hep görüyordum yazıları."güvenlik önce gelir, motor üstünde değil lastik üstünde gidiyoruz" diye hemen almıştım. ben michelinlerle 9000 km yaptım. arkada hafif belirtiler var evt ama bi 10.000 km daha götürür diye düşünüyorum
ön lastikler hala aynı
sürekli uzun yol yaptığım için olabilir sanırım.

ama şu var, 10.000 km de bitse de dğer abicim değer... micheline değer..

bencede durodan sonra michelin bana çook çook iyi geldi beni büyük risklerden kazalardan kurtardı ben geçen gün sahil yolunda taksiye girmemek için arada 1 cm fark kaldı kalmadı allah korudu o olayı pirelliyle girerdim sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Selamlar Avrupa Yakası Beşiktaş'a yakın Anes olabilir bildiğim kadarı ile. Eğer Anadolu Yakası'na geçme şansınız olursa Ümraniye DB ve Kızıltoprak Esengül iyidir :)
Kayın valide programından kaçabilirsem mutlaka gelip tanışmak isterim :)

hocam esengüle ben bakım yaptırayım dedim adam 20-50 den başka yağ koymam dedi bana =) yapma etme =)

bu arada ramazan abi anadolu yakasına geçersen bi çay içeriz =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

beyler sizin motora mat siyah jant çok yakışıyo fakat bunu yapan çok az kişi neden boyatmıyonuz? 50 tl mal olucak

aklımda ama o işi yapacak güvenilir yer varmı istanbulda?

cbf150 siyah jant

cs5 le yaptığım mat siyah uygulama sizler için
dzcg2t.jpg

fotorafı google amca buldu

cbf150 sticker

valla görsellerden baktım hoşuma giden ve işime yarıyacak resim buydu bunu seçtim:D

birde cbf yazısı çok kaba ve uyumsuz bari şöyle olsa çok daha uyumlu olucakmış
35iq5wn.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar