Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

-images/690/097hi.jpg/]
097hi.jpg
[/URL]

resim yüklemek ne zormuş be...buda benim cbf 150...

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

Uploaded with ImageShack.us

-images/28/090pv.jpg/]
090pv.jpg
[/URL]

Maddi sıkıntıdan dolayı 3-4 ay kadar önce sıfır cbfi satmıştım. Şimdi yeni kasaların ikinci eline bakıyorum. Sahibinden.com a bakmak istemiyorum çünkü ne olacağı belirsiz motorlar var.. Tanıdığınız bildiğiniz veya kendi motorunuzdur satmak isteyen varsa iletişime geçebilirler.. Konuyu takipteyim..

Sahibindende ilanımız var ama,ben forum üyesiyim.Forumdaş olduğumuzdan dolayı sana motor olarak 10 numara tavsiye edebileceğim bir motor var komşuda.Ben kefilim herşeyine.Sen yeterki fiyatta anlaş sahibinle.Motor 2011 model daha 2700 km de.Bu adam yaşlı kamyon şöförü hafta sonu binerim balığa şuraya buraya giderim diye heves etmiş almış ama binemiyor.Zaten km sinden belli.pazardan pazara ne kadar km yapılır.Eğer ciddi alıcıysan motor Adapazarında sana iki saatlik yol.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

-images/690/097hi.jpg/]http://img690.imageshack.us/img690/8692/097hi.jpg[/URL]

resim yüklemek ne zormuş be...buda benim cbf 150...

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

[url]http://img4.imageshack.us/img4/4629/083cq.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

-images/28/090pv.jpg/]http://img28.imageshack.us/img28/5785/090pv.jpg[/URL]

Herşey güzelde hemşerim o arkadaki sinyal lambaları çok kötü duruyo_Onların yerine reflektör tak.

Sahibindende ilanımız var ama,ben forum üyesiyim.Forumdaş olduğumuzdan dolayı sana motor olarak 10 numara tavsiye edebileceğim bir motor var komşuda.Ben kefilim herşeyine.Sen yeterki fiyatta anlaş sahibinle.Motor 2011 model daha 2700 km de.Bu adam yaşlı kamyon şöförü hafta sonu binerim balığa şuraya buraya giderim diye heves etmiş almış ama binemiyor.Zaten km sinden belli.pazardan pazara ne kadar km yapılır.Eğer ciddi alıcıysan motor Adapazarında sana iki saatlik yol.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...150-123630867/detay?showViewPreferences=false

Sanırım motor bu. Sıfır gibi MaşaAllah. :)

arkadaşlar hein gerikce nin soft yan çantasını almayı planlıyorum ancak benim motorda malum arka çanta demiri yok bu çantayı ben sele altından asınca sele altı grenajlar zorlanırmısıkıntı yaşarmıyım kullanan deneyen varmı kullanan filan?

İlginiz için teşekkür ederim. Motor maşşallah kilometredende belli sıfır gibi. İstanbul'dan biraz araştırma yapıp ilerde dönüş yapabilirim. Tekrar teşekkürler :rendeer:

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Arkadaşlar yakın zamanda nakit cbf alan varmı acaba nakite anahtar teslim 5.100 fiyat verdiler bir
danışayım dedim.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
2010 yılında nakitte iyi fiyata almıstım. Talep çok herhalde 100 lira indirim yapıyorlar iki yere sordum ikiside aynı fiyatı verdi.

+1 kesinlikle katılıyorum..göze çok kötü geliyor bana göre..

merhaba arkadaşlar, o sinyalleri kendim takmıştım,amacım estetikten ziyade fonksiyonellikti,dönüşlerde geceleri arkadan gelen araç tarafından daha görünebilir olmak için taktım,önce can güvenliği...Salim abi öncelikle güvenliği düşündüğümden taktım,güzel görünmediğinin farkındayım bende....

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:27 ----------

sigorta için aydında ikamet eden bana 150 tl fiyat çıktı:santa:

geçen ay adapazarında axa oyak sigortaya 90 tl ye sigorta yaptırdım...

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

bu arada 16.000 km de benim zincir geberdi,haliyle dişli ve zincir takım değişecek,bakalım kaça patlayacak bana...

motoruda kamyona çevirmiş zaten heryanı şerit. komşunuz sanırım sebze çekiyor.

Ha haa haa yok öyle Antalya-İstanbul sebze çeken kamyonculardan değil bu.Tedaşta kurtarıcı kullanıyor.Ama biraz arızalı.Bende söyledim ona zaten şeritleri çok abartmışın diye.Hatta bi kısmını gösterdim.Sök onları dedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

İlginiz için teşekkür ederim. Motor maşşallah kilometredende belli sıfır gibi. İstanbul'dan biraz araştırma yapıp ilerde dönüş yapabilirim. Tekrar teşekkürler :rendeer:

Dönüş yaparsan ilanda sahibinin telefonu var.Motor çok temiz.Pazarlığını yapar irtibata geçersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar