Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
SuZan
Nereye gidiyonuz gene:mrgreen: bir ara izmitte yapında buluşalım olmuyo böyle..

''çorlu-tekirdağ-şarköy-gelibolu-eceabat-çanakkale-ezine-ayvacık-edremit-burhaniye-ayvalık-cunda adası. '' şans dileyin yol üstünde olan arkadaslar varsa çaylarını içeriz :) izmit temmuzda ege seferi dönüşü inşallah :)

abicim yaşın itibariyle haklısın senin için inazuma belki daha uygun bi motor olurdu ama parça fiyatları sana çk ağır gelir cbr a çok demişsin
250cc de cbr kadar parçası ucuz olan başka motor yok en ucuzuna pahalı demişsin abi

O zaman CBR parçasından bir örnek o zaman sana 2013 şubat ayında seyir halindeyken bir köpeğe vurdum.Ön fren alt merkezinin ön amortisöre bağlandığı yerde bir ara parça var.Ay şeklinde döküm alüminyumdan yapılmış.O parça kırıldı.Serviste tam 21 gün parça bekledim.Ve sonuç.230,00 Tl. ödedim.

Geçmiş olsun, köpek hayatta mı?

''çorlu-tekirdağ-şarköy-gelibolu-eceabat-çanakkale-ezine-ayvacık-edremit-burhaniye-ayvalık-cunda adası. '' şans dileyin yol üstünde olan arkadaslar varsa çaylarını içeriz :) izmit temmuzda ege seferi dönüşü inşallah :)

vay arkadaş adamlar geziyor:queen: hadi bakalım sağlıcakla gidin sağlıcakla gidin resimleri bekiyoruz.

gelcez inşallah abicim.. Eşimle ethem abilere misafirliği düşünüyoruz..ordan senle de görüşürüz

rotamız bu..

m7xd4.jpg

m7xbz.jpg

m7ydw.jpg

m7ygf.jpg

Yaa ramazan aga ne gündü ama =) Zorlanmıştık çok =) Ama herşeye rağmen güzeldi =) İnşallah yazın daha da güzel geziler yapacağız = )

Bir de benim gibi acemiysen üzerine 700 TL Honda motosiklet eğitim merkezi Güvenli sürüş 1 + Güvenli sürüş 2 ekle :salut:

yok yaf 700 veremem..lastik konusunda resmen en adi lastik var üstünde..çok kayıyor..motoru alalı 1 hafta oldu 3-4 kere kaza atlattım lastik kaymasından dolayı..allahtan 20-30 ile gidiyordum birde hızlı olsam allah korusun ne olacağını kestiremiyorum..lastik şart..yaz çıkışı alacam kesin..

bu arada sıfır motor almayı planlayanlar varsa bu ay içinde alsınlar zam gelecek büyük ihtimalle..antalyadan alacak olurlarsa bonus karta 4 ay erteleme 10 taksit yapan yer biliyorum haberiniz olsun..

herkese kazasız sürüşler..

arkadaşım imkanın varsa daha büyük 1çanta almanı tavsiye ederim oldukça kullanışlı oluyor yeri gelecek eldiven mont vs. koyman gerekecek sadece kaskı düşünme güvenli sürüşler

33 litre candır..Dükkanın sahibi gelse bende gidip alacam.Bir türlü alamadım.35 ve yukarısı çok büyük geliyor.Motorun görüntüsünü bozuyor.

Zam gelicek doğru ama ben şirinevler honda bayisiyle konuştum zamdan sonra da motor+ruhsat+plaka 5100'den satmaya devam edicez dedi.
yok yaf 700 veremem..lastik konusunda resmen en adi lastik var üstünde..çok kayıyor..motoru alalı 1 hafta oldu 3-4 kere kaza atlattım lastik kaymasından dolayı..allahtan 20-30 ile gidiyordum birde hızlı olsam allah korusun ne olacağını kestiremiyorum..lastik şart..yaz çıkışı alacam kesin..

bu arada sıfır motor almayı planlayanlar varsa bu ay içinde alsınlar zam gelecek büyük ihtimalle..antalyadan alacak olurlarsa bonus karta 4 ay erteleme 10 taksit yapan yer biliyorum haberiniz olsun..

herkese kazasız sürüşler..

ustatlar ve saygideger iki teker seven arkadaslar zincir icin ozel yag varmi?varsa nedir?illa o yagimi kullanmak gerekir?zincir yaglamanin alternatifi varmidir?

Geçmiş olsun, köpek hayatta mı?

Köpek hayatta mı deyince bir şey geldi aklıma. Bizim bir Tayfur abimiz var. Epeyce de sinirlidir kendisi :) Bu abimiz Opel Vectra'nın ilk çıktığı vakitlerde yanına bir arkadaşını alarak 0 km bir Vectra almaya gidiyor. Aracı alıp dönüş yolundayken epey süratli bir şekilde köpeğe çarpıyorlar. İnip bakıyorlar ki radyatöre kadar ön kısım göçük, epeyce bir hasar var. Abimizin yanındaki kişi köpeğe bir şey olmuş mu, yaşıyor mu deme gafletinde bulunuyor :) . Bizimki hemen belinden silahını çekiyor ....(biiiiip)...... köpeği ölmediyse ben şimdi onun ......(biiip).....koyarım diyor...

İyi Akşamlar.Bir sorum olacak.Tazyik Makinasının ufağı fln var mıdır ?
Arkadaşımda vardı.Ufak haznesi vardı..Takıyoduk fişi.Motoru yıkıyorduk.
Bu boya işi yapan ustalarda daha çok var.Ufak bir yuvarlak kabı var.Onun içine boya koyuyorlar.
Onun ufağı gibi bir şey var mıdır acaba ?İsmi yanılmıyorsam.Kompresor makinası diye geçiyor.

s.a. arkadaşlar... 2010 model, 15000 km de siyah,pirelli mt 65 lastikli ,koruma demirli,büyük top caseli,işe gidip gelmede kullandığım,kazasız,bir kere durduğu yerde yana yatması olan,ilk sahibi olduğum cbf 150 motorumu cbr 250 alma sevdasından satmaya niyetlendim...sahibindene koydum geçen ay 4.400 tl fiyat yazdım...hiç arayan olmadı bende ilanı kaldırdım....fiyat yüksek geldi sanırım...bu motorun ederi nedir sizce ?

Bugün İrc marka 4 mevsim lastik aldım. Takma dahil 155 tl .
İlk izlenimlerim olumlu.
Bu arada lastikçi takma işlemini yaparken hava basınlarını sordum. Ön 30 arka 40 dedi.
Sizce bu başınçlar normal mı ?

s.a. arkadaşlar... 2010 model, 15000 km de siyah,pirelli mt 65 lastikli ,koruma demirli,büyük top caseli,işe gidip gelmede kullandığım,kazasız,bir kere durduğu yerde yana yatması olan,ilk sahibi olduğum cbf 150 motorumu cbr 250 alma sevdasından satmaya niyetlendim...sahibindene koydum geçen ay 4.400 tl fiyat yazdım...hiç arayan olmadı bende ilanı kaldırdım....fiyat yüksek geldi sanırım...bu motorun ederi nedir sizce ?
3.5 civarından fazla etmez hocam.
4-4.5 aralıgında şuan 12 model 4-5 bin km de motosikletler satılıyor ben takip ediyorum.
yeni kasa olsaydı motorun ben talip olurdum. =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar