selam cbf150 ailesi.çok uzun zamandır topiği takip etmiyordum...cbf'i de satınca... şimdi bir bakayım kimler var ne konular tartışılmış diye. motorumu satıp motor parasına araba aldım

suzuki maruti. tabi araba rahatlığı tartışılmaz özellikle yıllardır her kış motor kullanmış biri olarak şuanda arabamdan çok memnunum ama bahara doğru yine bir cbf almayı düşünüyorum.. iki tekerin yeri çok ayrı. yazda olsa kışta.
fakat arkadaşlar,abilerim,kardeşlerim; son bir haftada 4 motor kazası ile karşılaştım.özellikle bu havalarda ne olur dikkati elden bırakmayın. biz yıllardır ''kasksız'' motorla, bakkala bile gitmeyin diye bas bas bağırırken, şimdide yeni moda sanırım bazı motorcuları görüyorum, hadi kaskıda geçtim artık! kulaklıkla müzik dinleyerek seyrediyorlar... hiçmi değeri yok canınızın.lütfen özen gösterelim.50cc motorda kullansak 1000cc motorda kullansak kaporta aynı.
.....ben tekrar cbf almayı düşünüyorum.bu kez ikinci el ortalama birşey.o yüzden, sanmayınki motoru sattı araba aldı topiği bıraktı

her zaman buradayım. sağolsun abilerimizden çok şey öğrendik burada ve her konuda yardımcımız oldular öneriler verdiler.tartışılmaz güzelliklerin ve kalitenin var olduğu bu forum sitesini unutmak olmaz.
www.motosiklet.net (özellikle cbf150 topiği) her zaman 1.sırada olacak. maruti forumlarıda 2. sırada
kalın sağlıcakla. iyi geceler