Ampülü istettm gençler 2 gün sonra elimde.Ethem abi sana güveniyorum

Ampülü istettm gençler 2 gün sonra elimde.Ethem abi sana güveniyorum![]()
![]()
hadi bakalım inşallah hayal kırıklığı yaşamazsın.. yada çak bi xenon gitsin.. hiç uğraşma.. dünyayı hep gündüz gör..![]()
Abi xenon değilde ybr nin ampülü de çok güzel aydınlatıyor.
Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde 1500 km lik bir gezi yaptım. Giderken 4000 km bakımını yaptırdım da gittim. Memlekete vardığımda 900 km olmuştu motor birazda oralarda gezmeyle birlikte 1000 km oldu ve ben gelirken yola çıkmadan tekrar yağı değiştirdim. Castrol 10/50 koydum ethemnim dediği yağdan size sorum şöyle
Şimdi bu yağ kontrolü nasıl oluyor? detaylı bi şekilde anlatan olursa çok sevinirim. Sanki benim motor yağ yakıyomuş gibi geldi...
Ethem abi sen sökemediysen arka kampanayı.Biz hiç yapamayız.
Abi olaya biraz fransız kaldım k.bakma.Aldığın balata orjinal mi ?Yoksa farklı marka mı çok kaliteli demişsin.Sana zahmet bana eziyet link fln da atabilirsen![]()
![]()
Ön fren balatasının bitmiş olduğundan şüphelenerek ön fren balatası aldım. Orjinal bi ürün. Link bilemiyorum çünki Honda Yt. Servisi Db Motor, Ümraniye den kargo ile satın adlım. İnternet üzerinden almadım. 53 tl. Ama hakkını gerçekten verecek gibi. İlk sürüşte biraz zayıfmış gibi geldi ama sanırım alışma devresi var. Google de arattım ama benim balatadan bulamadım. Tüm parçalarımı db motordan alıyorum. Yan sanayi parça satmıyorlar. Sorun yok, gayet orjinal bi parça.
Anladım abi servisten almışsın zaten yukarları okumadın galiba.Senin paylaştığın traktör ampülü aldım.Sana güveniyorum abi inşallah bi sakatlık çıkmaz.![]()
Osram 55 W aldık zaten bir kere yanlışlıkla rezil olduk ustaya.
Anladım "up" yazan yer.Teşekkürler.ön Freni gidona sabitleyen 8 uçlu 2 adet somun var.Onları gevşetiyorsun ve az aşağı deymiyecek şekilde indirip tekrar sıkıyorsun.