Oluyor tabi (s2) duy bizimkisi de. Zaten bizim far duyu s2 eski tekneloji. Bu yüzden traktörlerle falan aynı duya sahibiz.
Linki tıkladığında en altta çıkan iki ampul var. Soldaki bizim ampül, yani aynısı, sağdaki ise philipsin 5000 k xenon efekt olarak sattığı s2 uyumlu ampul. Bizim duya uygun ve aynı güç tüketimi olan 35 watt lık ampul. S2. Duy yapısı ve 35 watt olarak güç tüketimi aynı .Zaten link te de yazmış:
Far Ampülü uygun olan motorsikletlerde kullanılabilir.Bu ampül tipinde dip kısmı önemlidir.Cam kısmı şişman olan S2 Modeli ampül kullanan Traktörlerde kullanabilmektedir.(Bknz;Resim)
Linki tıkladığında alttaki ampullere bak:
http://www.hepsiburada.com/liste/ph....aspx?productId=otm85d025&categoryId=20024642
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
Ben senin bu sıkıntını gördüm fakat yazma imkanım olmamıştı, iyi denk geldi.
Uzun cam taktığında bu sorunla karşılaşanbi çok arkdaş var. Bende dahil olmak üzere.
Çok basit bi çözümü var bunun. Gidonun hemen ortasında yukarı bakan 4 tane somun var. Köşelerinden birleştirirsen diktörgen olur

Somunları bulmana yardımcı olsun

Bunları 12 veya 13 olacak. Tam hatırlayamadım. Yıldız, yani ağzı açık olmayan uygun numara 12-13 hangisi ise hafif gevşet. Ve gidonu istediğin oranda veya aynan gidonu tam çevirdiğinde çarpmayacak kadar kendine doğru ey ve o somunları aynı oranda tekrar sık. Somunları yerinden çıkartman gerekmiyor. Bi tur bile gevşetsen gidonu ayarlayabileceğin şekilde gevşemiş oluyor. Ayarlayınca tekrar sıkarsın. İşlem tamamdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------
Evet ayarlayabilirsin, önde farın hemen altında küçük bi somun var. ağzı açık 8 numara ing. anahtarı ile biraz gevşet, far yükseklik ayarını istediğin gibi yap ve tekrar sık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Piyasada farklı kalitelerde uzun camlar var. Anlattığın sorun tam gözümün önüne gelmese de oradaki az boşluktan hava alacağını sanmıyorum. Gidonunu ayarla ve sürüş yap. Sıkıntı yoksa hiç problem etme bence.