Ethem abi Ahmet abi ile görüştün mü?
O da pazartesi kesin gelecek mi? eğer gelmezse onun işi biz burada çözeriz sıkıntı olmaz.. evlerimiz yan yana.. önemli olan sensin.. onun ev bahçe müsait burada gece 3,00 te bile biz yaparız..
ama gelirse farketmez.. 2 motoru da rahatça yaparız..
lazım olan malz. listesi....
1- düğme
2- kablo ( xenonun üstündeki kabloyla aynı kalınlıkta olsun ) 2 m al çok ucuz bişey zaten..ilerde başka şeyde lazım olur..
3- erkek ve dişi papuç ( 5 er tane al.. )
4- kafası yuvarlak olan pabuç bundan da al 5 adet..
benim getireceklerim..
5- makaron
6- yankeski pense
7- lehim
Ahmet e biraz önce mesaj attım, sesimden dolayı arayamıyorum, daha dönmedi mesajıma, ama Ahmet in ortamı o seviyede müsaitse banada burada sıkıştırmak pek mantıklı gelmedi. Ki Ahmet sanırım o saatlerde çalışıyor oluyor. Siz orada öyleyse Ahmet in kini sonra halledin. Daha uygun gibi. Ben malzemeleri yarın halledicem. Kabloyuda xenon geldiğinde alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
[url]http://img59.resimup.net/di/6YF6.jpg[/URL]
[url]http://img56.resimup.net/di/XVES.jpg[/URL]
resimlerdeki yuvarlak olandan, akünün vidası içinden geçecek şekilde olsun
dişi pabuç, alacağın anahtarın ayağına geçecek büyüklükte olsun.. sanırım 6 cm in üstünde duran..
erkek pabuç ise, aldığın dişinin karşılığı olsun
Tamamdır Koray cım çok daha güzel oldu fotolu, üstteki mesajımda tarif ettiğim plastik ip gibi olan cırcırlı kablo sabitleme malzemesinden ihtiyacımız olacak mı balastı bi yere sabitlemek için falan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Hıh işte bundan lazım olacak mı Koray cım, kablo vb veya beyni yani balastı sabitlemek için falan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
servistekiler durumu bılıyor daha oncedende yag ıle ılgılı sorunları ıletmıstım. uzun yola pek cıkmam yanı 100-110 u cok gormem sureklı sehır ıcınde kullanıyorum. yagını kontrol ederım sureklı ama servıse yag eksıltıyo dedıgımde bı kullanın tekrar gelın eksılen yaga bakalım dedıler.15 000 de degıstırdım 16 225 cıvarı bakıma gırdı 400 ml eksık oldugunu soyledıler. dişliyi bilmiyorum orjınalı kaclıksa o var uzerınde. yagın eksıklıgını bılıyodum ama servıse bunu kanıtlamam ıcın yagı tamamlamamam gerekıyordu yoksa tam yag ıle gıdersem ee bunun yagı full dıyıceklerdı. bi cbf daha alıp bunu servıse bırakmayı dusunuyorum daha sonrada satılıga koyarım
Kardeşim inşallah hayırlısı olur. Benimkide eksiltiyor ama çekişte bi kayıp, mavi duman atma falan yok, eksildikçe tamamlıyor ve kullanıyorum. Ama değişimde tam 1 lt yağ koyup hiç ilave yapmadan 1000 km sonra yağ değişimi yaparak çıkan yağı ölçerek tam 1000 km de ne yakıyor bunu net olarak tespit edeceğim ilerki günlerde. Yalnız mereti sert kullanınca çok yakıyor bunu yaşadım. Ama genelde 80-90 takılınınca oldukça az bi yağ tüketimi var. Sonucu burada paylaşırsan sevinirim. Motor sıfırlandı mı ? Maddi bi kaybın oldumu ? Para talep ettiler mi garantiden mi çözüldü ? Yenilenmiş olan motorunun performansı ve yap yakması nasıl. İlerki zamanlarda burada paylaşırsan bizler için de çok faydalı olacaktır. Hayırlıs olsun. Umarım minimum zararla işi kapatırsın.