Selam beyler, yeni gt250 aldım ama daha 1 ay olmadan CBF i arar oldum arka amortisoru patladı valla CBF in kıymetinibilin 38.000 km kullandım yağ filtre değişiminden başka birsey yapmadım. Uzun yol hayaliniz yoksa sehir içi kullanacaksanız sakin ha CBF iniz değişmeyin...
1 Yılda 4 motor değiştirdim....
4.motorum 2012 CBF.Şuana kadar kullandığım denediğim commuter tarzı motorlarla vakit kaybetmişim resmen.
CC yükseltmeyi düşünmediğim müddetçe cbf ile devam edeceğim.Rahat,konforlu,sorunsuz,ekonomik,modifiyeye-ekstralara açık ve ayrıca honda.
Devam edebilmek içinde tabiki bazı değişiklikler ve eklemeler yapmak gerekiyor.Duro lastiklerin acilen michelinle değişmesi gerekiyor,yağışlı havada ha kaydı ha kayacak endişesi yaratıyor,gerçekten ağır usulda viraja girilse ön lastik alıyor başını gidiyor resmen.
Depo kılıfı takılmalı,aynaların acilen değişmesi gerekiyor,arkayı hiç göstermiyor desem yeridir.Ön rüzgarlık cam takılması lazım,kaliteli topcase,ön koruma demiri takımı takılmalı..Aydınlatma berbat,güzel bir zenon far takılmalı,arka dişilinin acilen 42 yapılması gerekir.
Bu bahsettiğim ekstraları yapan kişide bu motoru satmaz uzun yıllar ekmeğini yer..Benim bu bahsettiğim ekstralardan bir kaç eksiğim kaldı çoğunu tamamladım gibi.Darısı cbf li dostların başına.