kuryeler neden alsın ki ozaman,onların altında en çok ne varona göre karar ver sen..
İstanbuldaki kuryelerin altında cbf150 var da Aydındakilerin olmayabilir
kuryeler neden alsın ki ozaman,onların altında en çok ne varona göre karar ver sen..
Aydınla istanbul kıyaslanabilirmi.İstanbuldaki kuryelerin altında cbf150 var da Aydındakilerin olmayabilirSonuç olarak sıcak memleket. Aynasız gezeni çok olan bir yer, her türlü motosiklet vardır oradaki kuryelerde..
Herkese selamlar... Geçen akşam iş çıkışı bir baktım selenin üzerinde tüyler dolmuş ve ufak tefek çizikler oluşmuş. Sanırım aynı şekilde bir kedi de benim motorun üzerinde keyif yapmışBu konu hakkında ben de çözüm önerilerinizi bekliyorum. Özellikle şu kedi kovucu spreyler işe yarar mı, aranızda kullanan var mı? Saygılar...
ben de Ankara - Kayseri yaptım 350km civarı 30dak. molalı bir sıkıntı olmadı. uzun yolculuklarda arka koltuğa çanta vs koyuyorum, dolaysıyla belimi yaslıyorum.
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
4000 bakımı kaç para bilen varmı?
Hayır öyle bir problem görmedim.çünkü sitede en yeni cbf ci olarak tekleme olmadığını söyleyebilirim.cbf hala tekliyormu ?
[/COLOR]4000 bakımı kaç para bilen varmı?
[/COLOR]4000 bakımı kaç para bilen varmı?
cbf cilere bir taş atıp kaçayım
http://www.izlesene.com/video/tekteker_ramco-tvs-apache-rtr/6166601
arkadaşlar videoyu yeni çektim ve attım foruma... cbf ybr apache hepsinden oldu.. hemde bazı modellerden bir kaç tane kullandım... bu apacheye kendim hava ayarı yaptım..çok takıntılıyımdır.. 1 hafta yatan motor jiklesiz tek marşta çalışıyor ve devam ediyor..şuan elimde bulunan ybr dahil bu güne kadar hiç bir motorum jiklesiz çalışmamıştı.. önceki 2008 model tvs simde çalışmıyordu..... maşallah demeyi unutmayın.. yatın cbf i tvs alın...
şaka bir tarafa herkes seçimi yapmış ama gerçekten jiklesiz çalışması hoşuma gitti...
ciklemi? kışın 3 ay yatan motorum 2 saat güneşin altında dursun tek marşla ciklesiz çalışır , marifet değilki bu?
Cbf150 fiyatına bakınız lüften4800 TL olmuş :cherry: