Merhaba Arkadaşlar, Geçenlerde 12000 Bakımına Gittim ön Balatanın Değişmesi Gerekıyodu.Telefonla Aradılar Fren Balatanız Degısıcek Degişecek Fılan Dediler Fren Balatası Tabi Değişsin Dedim.Fiyat Sormadım İçimden Kaç paralık Şeydır Dedım Kralı Olsa 40-50Tl Olur Dedim. Herneyse işlemler Bitti Teslim Almaya Gittim Faturayı Cıkarttılar 178TL. Heralde Baska Seylerde Degıstı Dedım Faturayı Inceledım Ve Ön Fren Balatasının Fiyatına Baktım 78.90+kdv.Motorumun Cbf150 Oldugunu Cbf 600 Olmadığını Söyledım Ama Fiyatın Dogru Oldugunu Söylediler
.
Sizce Bu Fiyat Normalmidir? Ebc Balata Dışarıda 10€ iken Honda balatanın 80-90 lira Olması Normalmidir Yoksa Servis Kucaklar Tezi Doğrumudur.
Bugun Debriyaj Balatası Sormak Icın Aradım Fren Öyleyse Debriyaj 300-400 Tutar Diyodum 75 Tl oldugunu Söylediler
. Sizce Bu Balata Fiyatı Normalmidir. (Servis Mototal)
Birde Depo Tamiri Yapan Bi Yer Varmıdır Bildiğiniz. Park Halindeki Motoruma Çarpıp Kaçan Taksici Sağolsun Saksı Üzerine Devrilmesi Sonucu Depomda Biraz Göçük Var.
Sizce Bu Fiyat Normalmidir? Ebc Balata Dışarıda 10€ iken Honda balatanın 80-90 lira Olması Normalmidir Yoksa Servis Kucaklar Tezi Doğrumudur.
Bugun Debriyaj Balatası Sormak Icın Aradım Fren Öyleyse Debriyaj 300-400 Tutar Diyodum 75 Tl oldugunu Söylediler
Birde Depo Tamiri Yapan Bi Yer Varmıdır Bildiğiniz. Park Halindeki Motoruma Çarpıp Kaçan Taksici Sağolsun Saksı Üzerine Devrilmesi Sonucu Depomda Biraz Göçük Var.