Merhaba arkadaşlar bugün biraz motoruma vakit ayırdım hatta biraz abarttım sanırım:queen: Sabah ethem abinin yanına gittim (ethemm76) sabah ufak bir kahvaltıdan sonra motorun arka dişlisini değiştirdik biliyorsunuz yeni kasalarda arka dişli 43t eski kasalarda 42t idi malum motor 90-100km/h bandında biraz sancılı oluyor sıkıştırmak lazım rahat bir şekilde seyehat edilmiyor bende burada okuduklarımdan sonra saolsun ethem abide arka dişliyi 42 yapalım rahat edersin dedi rialliden dişli geldikten sonra değiştirdik. Motora bindiğinizde anında farkı anlıyorsunuz artık 80-90 çok rahat sıkıştırmadan motor gidiyor birde vites araları uzadı 1.vites özellikle hemen bitmiyor. 1 dişten ne olur diyordum çok yanılmışım yeni kasası olan arkadaşlara ŞİDDETLE tavsiye ederim sonuç mükemmel:cat: Ethem abiye tekrar teşekkürlerimi sunarım çok saol abi.
Rica ederim, 42 t ile olumlu sonuçlar gözlemlemene sevindim. Şimdi tam olması gerektiği gibi oldu. 43 t arka diş motora resmen eziyet, yazık ediyor. Tüm yeni kasa olan ark..lara tavisiye ederim arka 43 arka t yi 42 yapmalarını.
Bakım ve temizlik faaliyetlerine devam etmişsin. Ne mutlu. Dün aslında uyku ve zaman problemim olmasaydı inan koruma demirlerini serviste kendimiz takardık ama, uykusuzluk kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamıştı. 60 tl fiyat bana hem koruma demiri hemde grenaj demiri için gayet makul bir fiyat. istediğin zaman yine hallederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Arkadaşlar dün depom yedeğe düştü =) fulledikten sonra sıfırlamıştım 310 km yapmışım bi depoyla nasıl sizce
ben sürekli 2 kişi biniyorum ikimizin toplamı ve yüklerimizle birlikte 150-160kg civarı oluyor ve gittiğim yolun yarısından fazlası hep bayır yukarı ve genelde sakin kullanmıyorum yani seri kullanıyorum sizce tüketim çokmu? rodajdaki bi motor için ? daha 550 kmde motor
ve zincir yağı wd 40 dediler sizce iyimi kullanayımmı ne kadar kullanmalıyım ? hiç bilmiyorum detaylı bilgi istiyorum ?
wd 40 zincir yağı olmaz. Piyasada motosoklet zincir yağları, sprey gresler veya klasik gres, eski motor yağ vb farklı seçenekler mevcut. Ama wd 40 seçeneğimiz yok.
Kullanımın koışullarına yakıt tüketimin çok sayılmaz. Şartlar iyileştiğinde tüketiminde de mutlaka iyileşme olacaktır.