bi zahmet yardımcı olur musunuz, ben çıkamadım işin içinden... yakıt hesabını yapar mıssınız CBF sini seven abiler kardeşler

bu cbf 150 gördüğüm yaşadığım tattığım güzel bir motordu ama yakıt konusunda mondialin yanından geçemez-yeğenim mondial 125 lik 5 vitesli motor 2011 model ile ankara kırıkkale ankara gitti geldi 30 liralık benzin ile,300küsür km yaptı 10 kuruştan az yakıyor,9 kuruş fln neyse hafifliğinden desem 30 kilo hafiflikle o kadar farketmez, bugün depoyu fulledim shell.de litresi 4,61TL den fuelsave kursunsun95oktan ile,50 liralık benzin aldım... otobandan sabit 100le 110la gittim, ama gel görkü 245km.de depo yedeğe düştü inanamadım yolda kalmamak için ilk gördüğüm benzinlikten hem de sevmediğim cins bir marka benzinciden benzin adlım 10 liralık devam ettim biraz sonra Petrol Ofisi gördüm 95oktan kursunsuz ile fulledik 46 liralık benzinle fullendi, petrol ofisine geldiğimde km sayacım 285km gösteriyordu... bu cbf nasıl bir derttir arkadaş ya cbf in var derdin var... :S
bi zahmet yakıt hesabı yapar mısınız kafam karışıtı

kronik arızası mı olabilir? öndişliyi (15 olan) 15lı yada 17li ile değiştireceğim, arka dişliyi 40T takacağım en azından 100km/h de giderken 9000d/d yapmasın bağırmasın diyorum...bana bir yardım edin Ne yapayım bu cbf ile ya? 6 aydır binmiyordum garajda duruyordu,bir heves geldi aldım bu cbf i pişmanım vallahi. Lütfen CBF Uzmanı abiler kardeşler bi yardımcı olun fikir verin neden yapabilir bu anormal benzin israfını? Metehan abi bi akıl ver ne yapayım? 60ı geçmeyim mi otobanda?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
deveye diken insana honda cbf.si...