hocam şehirle de alakalı sanırım ben ankaradayımhocam 105 nasıl tutar ya benimde yaş 24 sigortaya 56 lira ödedim bir yanlışlık var sizinkinde yada primi falanmı yüksek hangi sigorta acentası acaba?
hocam şehirle de alakalı sanırım ben ankaradayımhocam 105 nasıl tutar ya benimde yaş 24 sigortaya 56 lira ödedim bir yanlışlık var sizinkinde yada primi falanmı yüksek hangi sigorta acentası acaba?
Şehirle alakası var ama iki katı kadarda değildir bende kocaelideyim yani daha az trafiği olan bir il değil![]()
Şehirle alakası var ama iki katı kadarda değildir bende kocaelideyim yani daha az trafiği olan bir il değil![]()
Teşekkür ederimBugün sonunda kırmızı cbf 150 siparişi verdimPazartesi veya salı teslim edileceğini söylediler. Mcm çiftkurtlardan aldım. Diğerlerini bilmiyorum ama otosever yerine orayı tercih etmek çok makul geldi ve ayrıca Kemal beye teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten çok ilgilendi :cat:
hayırlı olsun güle güle kullan
ALLAH ALLAH zammı geldi sigortaya ya bende axada yaptırmıştım tam 2 katı ya şaşırdım valla.ben çorludayım banada 100 lira çıktı sigortasigorta şirketleriylede alakalı tanıdık yere yaptırdım neden yüksek çıktığını sorduğumda Liberty sigorta kaza sonunda sorun yaşatmayacağını ve değerlerinin yüksek olduğunu söyledi
ben çorludayım banada 100 lira çıktı sigortasigorta şirketleriylede alakalı tanıdık yere yaptırdım neden yüksek çıktığını sorduğumda Liberty sigorta kaza sonunda sorun yaşatmayacağını ve değerlerinin yüksek olduğunu söyledi
bu fiyata daha az kilometreli ve makyajlı kasa bir cbf almak varken bence pahalı...http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...inal-sahibinden-honda-cbf-150-75483891/detay/
yorumlarınız nedir ? siz olsanız .... ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
Özel msj attı.yazıştık biraz.dediği şu,
eğer düğünürsen 2.750 son fiyatımdır buyur gel ama bu dediğimdende aşağı olmaz bu fiyata kadar inmemin sebebi motoru kullanmayı düşünmen baskaları gibi uygun fiyata alıp satmak için düşünmemen buyur gel bir çayımı iç gör motoru ve eminim bu motoru alırsan bana dua edeceksin 3 sezon sadece yağını değiştirip sadece benzin koyup gezeceksin buna garanti veriyorum 0542518.......
bu fiyata daha az kilometreli ve makyajlı kasa bir cbf almak varken bence pahalı...
diyorsun..hemde 2008 model.km oynanmış da olabilir..bakalım baska arkadaşlar ne düşünecek
Km olayı tamamen şans işi, arabası olan motosikleti zevk için kullanan kişiler için 16000 az, ben bile olabildiğince kullandığım 250+250 uzun yol yaptığım halde senelik 4000-5000km üzerine çıkmadım. Haliyle km ile oynamasa bile düşük km li bulmak kolay. Misal arkadaşım geçen sene mart-nisan ayında aldı. İşe gidip geliyor üstelik ama 3000 küsür de hala. Güven meselesi biraz da. Servis formlarını isteyin bence, son km yi servis formunun faturasında görürsünüz.