motor kapalı garajda brandalı duruyordu çıkarınca böyle buldum aynı şekilde gidonda nikelajlı ama onda öyle bir sorun yok. bu aynalardaki paslanma motoru alınca 1 ay sonra başladı . demekki malzeme kalitesiyle alakalı.bir arkadaşımda cbf alacaktı ben motoru aldıktan 1 ay sonra bu paslanmayı görünce itiraz etmemi felan söyledi 'ama ben uğraşmak istemiyorum öyle servisle zaten dedim ya muhattab alacağımız servis yok antalyada' bunları görünce vazgeçti.honda dedim güvendim ama olay bu, başka motorla ilgili bir sorunum olmadı nedense çok önemsemiyorum aslında . alanyadaki servise söylesem kesin birsürü sorun çıkaracaklar canımı sıkacaklar
Arkadaşım tüketicisin nihayetinde, tüketiciyi koruma kanunu denen bir şey var. 4000tl vermişsin aldığın bir şeye, arkasını aramak istemiyorum diyorsun. Zenginsin desem cbf150 almazsın, honda genel müşteri hizmetlerini ara bence. Honda fabrika ile mailleş ve görüş resimlerini at, muhtemelen onlar onay çıkartır sen de en yakın honda yetkili bayiinden gerekli parçaları değiştirirsin. Bunları yapmadıysalar zaten Tüketici mahkemesi var, kaymakamlıklarda oluyor. Dilekçe veriyorsun ve senin yerine davayı takip edip sonuçlanıdırıyorlar. ( servisle muatap olma derim ben ilk şikayet edeceğin zaman, onlar keyfi hareket edebilir ve aşamayabilirsin)
Madur olduğunu düşünüyorsan üstte anlattığım şeyleri yapman gerek. Honda tüü kaka dandik diyerek işin içinden çıkma bence..
Bir de genel olarak böyle bir şey yok. Demekki tüm cbflerin parça kalitesi aynı değil :silent: