egzantriğe bir baktır..derim..ilk 1000-2000 km lerde vites geçişlerinde..takır tukur bendede ses geliyordu..ama geçiyor eğer o ise
arkadaşlar bizm cbf den bir uğultu gelmeye başladı. genellikledde düşük vitesdeyken yarım gazda yapıyor. granajlara baktım gevşeyen yok. neden yapabilir. kötü haber vermezseniz sevinirim.
enduro enduro derimf650gs
denge,güce/ekonomi oranı yeterli + ABS
![]()
olmazsa ancak abs li cbf600 derim. cbf500 ıı ıh![]()
kanımda bir enduro havası dolaşıp duruyor, yüksek süspansiyon, büyük jant, yüksek oturma pozisyonu vs. derken gönlümden geçen f650gs olsada temizini alamayacağımdan bu aralar gönlüm şu arkadaşlara kayıyor :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mototal-den-nx4-falcon-71752299/detay
yada bazı 2004 kle500 ler :/
evet 100 km hıza((ben))rahat çıkılıyor.Mesela Sol grenajı 143 Tl ayna 45 Tl ordan pay biçebilirsin.Orjinal honda parçası ben takdırmıştım.
olacak olacak, bizim de bir gün büyük motosikletimiz olacak (ben cbfimi satmam gibi görünüyor)
.. teşekkrler ama ybr nin arka tekeri cbf ön tekeri kadar ancak var. benim görüşüm motorun cüssesi bir büyük olcak. tamam cbf de cüsseside küçük ama en azından ybr büyük duruyorsat onu ybr al:queen:
ya kendi serviside diyor zaten firma maliyeti düşürmek için piyasadaki en dandik lastiği takıyor diye yapacak bişeyyok motoru alınca kışa girmeden lastik değiştirmek şart ama bizde başka sorun yok öyle yağ yakma gibi eksantrik zinciri değiş me gibi :queen:.. teşekkrler ama ybr nin arka tekeri cbf ön tekeri kadar ancak var. benim görüşüm motorun cüssesi bir büyük olcak. tamam cbf de cüsseside küçük ama en azından ybr büyük duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
üstadım ekzantirk zinciri değişeli 1000 km olmadı.vites geçişlerinde sorunyok.işingerçegi servis yolu gözüküyor galiba
sen cbf topicinde böle takılıp laf atmalarınla başka sorunların olduğunu gösteriyosun bize içindemi kaldı noldu ayrılamıyosun cbf sayfasındanya kendi serviside diyor zaten firma maliyeti düşürmek için piyasadaki en dandik lastiği takıyor diye yapacak bişeyyok motoru alınca kışa girmeden lastik değiştirmek şart ama bizde başka sorun yok öyle yağ yakma gibi eksantrik zinciri değiş me gibi :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
ha unutmuşum vitesten atma gibi
sen cbf topicinde böle takılıp laf atmalarınla başka sorunların olduğunu gösteriyosun bize içindemi kaldı noldu ayrılamıyosun cbf sayfasından![]()
.. teşekkrler ama ybr nin arka tekeri cbf ön tekeri kadar ancak var. benim görüşüm motorun cüssesi bir büyük olcak. tamam cbf de cüsseside küçük ama en azından ybr büyük duruyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
üstadım ekzantirk zinciri değişeli 1000 km olmadı.vites geçişlerinde sorunyok.işingerçegi servis yolu gözüküyor galiba
muhterem ybr güzel olabilir ama benim hiç hoşuma gitmiyor yani biraz zayıf görünüyor.belki ybr daha güzel olabilir ama cbf ybr için degişmem.. ybr de sana güzeldir.hayalimde ya cbf 600 yada bir fazer ahhh nerde o günler ..parası birikene kadar ölürüz galibaya kendi serviside diyor zaten firma maliyeti düşürmek için piyasadaki en dandik lastiği takıyor diye yapacak bişeyyok motoru alınca kışa girmeden lastik değiştirmek şart ama bizde başka sorun yok öyle yağ yakma gibi eksantrik zinciri değiş me gibi :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
y
ha unutmuşum vitesten atma gibi
bende tatlı sert bi itamla anlatmak istemiştim yanlış anladıysanız pardonKardeşim , hitap ederken seviyeli olursan bu yazıları okuyan diğer arkadaşlarda rahatsız olmamış olur.. cevap verdiğin insan 55 yaşında üstadımız..
herkes fikirlerini savunur tatlı talı sohbet etmek varken böyle ithamlara gerek yok.. şaka yapmış olarakta algılayabilirsin.. herkesin tekeri düz bassın ..sevgiler
bende tatlı sert bi itamla anlatmak istemiştim yanlış anladıysanız pardon
Tabiki tartışmamız lazım, tabiki bilgi alış-verişi yapacağız.Benim yamaham var diye buradan bilgi alamazsam benim için kayıp olur.Herkes kendi için en iyisini arar.. Sonuç olarak dosluklar bakidir.. Bende seni kırdıysam affola..sevgilerle ..
benim motorum sizinkini geçer![]()
e iyi ya işte sen önden gidip bize yer ayırtırsın![]()
![]()
İdolunuz, CBF 150 nin 75,000 km lik tarihi Metehan abimiz ybr ye geçti gençlik ..hadi hayırlı uğurlu olsun .. şimdi herkes motorunu satsın
[url]http://img1.resimup.net/di/NP6S.png[/URL]
Vay iftiracı kahpe Bizans Koray...:queen: pis jöntürk...
Selam beyler bu arada vesileyle bi selam edeyim...
öperim gıdıklarım hasretle tüm cbf 150 ci dostları....![]()