Aynen kardeşim, kötü bi deneyim oldu benim için, bende zaten motor sıfırken servisten çıkmadan ön arka michalen almıştım. Duroların dandikliğini eski motorumdan biliyorum. 10 bin seviyelerinde artçılı kullandığımdan arka lastiğin dişlleri baya azaldı. Bende sezon başına kadar bi lastik alayımda idare etsin sezon başı ön arka yine mich...takarım demiştim ama aldığım arka lastik çok kötü çıktı. 35 tl daha fazla verip michalen almadım ya, yanarım yanarım buna yanarım. Şimdide yeni lastik sökersem verdiğim paraya yazık falan diye bari sezon başına kadar kullanayım diyorum. Zaten mecbur kalmadıkça yağmurda veya zemin ıslakken kullanmıyorum. Avuntumuzda bu işte ne yapalım.
Arkadaşlar, kardeşim sıfır Suzuki V-Strom 650 aldı. Biraz önce sesini telefonda dinletti. Sesi bile cezbedici. 6000 deviri geçme demişler rodajda. Herhalde bizim cbf ler gibi falan bi rodajı var. 6000 devirde de 110-120 yapıyormuş makine. Koray, sana bahsetmiştim ya kardeşim düşünüyor diye, bilmem hatırlarmısın. İşte düşündüğünü hayata geçirdi en sonuda. Şu an Gebze' de, yarın gelecek inşallah. Bi tadına bakıcaz bakalım