BEN DAHA YENİ ALDIM PERŞEMBE GEÇECEK ELİME... 4130 herşey dahil + koruma demiri +yan ayak....
Hayırlı olsun. Ne renk motorunuz?
BEN DAHA YENİ ALDIM PERŞEMBE GEÇECEK ELİME... 4130 herşey dahil + koruma demiri +yan ayak....
Anes motordan 60 liraya aldım hondanın orjinal camı, rüzgarı boyun hizasına kadar kesiyor.. kullanışlı görüşü hiç engellemıyor ama hakkaten hiç dikkat etmedim honda yazısınaSen daha dıkkatlı cıktın :wiinkk:
Ön tarafda sol elciğin altındaki elcık ısıtma unıtesı sol gıdona takılı olan navıgasyon tutucusu benım iphoneyı tutturdum navıgasyon ozelliği var zaten ayrıca navi almama gerek kalmayacak sağ gidondakide çakmaklık fullendımBMW 1200 Halt etmıs benım yanımda :queen::queen::queen:
Evocamd arkadaşım, motorun çok harika olmuş, kayda değer bi emek var. Eline sağlık.
Motor yarım depodan aşağıya düştü kmsi 300 sanırım bir depoda 450 yapar gibi ne dersiniz?
ydek 3 litre kardeş,bu durumda 60 km den fazla gider gibi bence 100 km üstünde gider yanılıyormuyum
Abi kaç devirde kullanıyosunuz cbf i anlamıyorum.Yedek hariç 390 dan aşağı düşmedim hiç rekorumda yedek hariç 430
ben 5500 devri geçmiyorum rodajda,ilk yağ değişimini çok erken yaptım 50 km falandı 20-40 castrol mineral yağı koydum 5000 kmye kadar castrol 20-40 ı kullanıcagım sonra yarı sentetik 2000 km sonrada full sentetiğie geçicem
faydası motor ilk aşınmasını zaten ilk 50 km içinde tamamlar ve çok fazla çapak pislik birikir bu kirli yağı 1000 km boyunca motorda tutmamak lazım,bir an evel değiştirip yeni kaliteli bir yağ koymalıyızki motor daha uzun ömürlü olsun.ilk bin km de 3 yağ değişikliği yapılmalı biri ilk 50 de sonra 250 300 sonra da 1000 hepside mineral yağ olmalı sentetik yağ koruma filmi kaplar ve motor rodaj aşınmasını gerçekleştiremez.Kontrollü aşındırma 3000 km ye kadar sürer bu sürede mineral yağ lazım.aşındırma ve birbirine uyma aşaması bitince yarı sentetik fulle geçilebilir.
İstanbuldayım hava sıcaklığı belli eksi derecelere inmiyorve kitapçıkdada 20-40 öneriliyor bu motor için,her motorun sevdiği bir yağ vardır harleyler 20-50 sever suzuki 4 silindirliler 15-40 10 40 falan sever hondanın ufak cc hava soğutmalılarıda 20-40 sever hindistan ve çin için en uygun yağ oranı türkiye içinde geçerli sonuçta kara kış yaşamıyoruz.
6 - 7 devir arası vites atıyorum zaten uzun yolda kullanıyorum 5 viteste 7000 - 8000 devir arası ortalama 100 km hızla kullanıyorum 365 km yi hiç geçemedim ben yedeksiz.Sehir ici kullanımda ise 5000-6000 devir arası kullanıyorumAbi kaç devirde kullanıyosunuz cbf i anlamıyorum.Yedek hariç 390 dan aşağı düşmedim hiç rekorumda yedek hariç 430