Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

35 küçüük :) Beraber bir geziye gidersek kaskınızı benim çantama alırım :) Çünkü ya kask ya mont ikileminde kalacaksınız..
malesef öle bişey olamıyor çünkü kask+mont+eldivenlerimi koymakta pek zorluk çekmiyorum usta ama 2 kask alımıyor orası doğru :D ayrıca 35lt tam yakısıyor fazlası büyük azı küçük kalıyor çirkin duruyor yoksa 46lt bakmadım değil :D

@mstf_gnc : Aynen dostum balast olayını sorduğumda bunlar ömürlüktür özellikle bunu seçtim kaliteli bi üründür demişti konuşmamız esnasında..Bi-xenon kit'im aynen dediğin gibi uzun ve kısalı olarak çalışıyor...Tadından yenmeyecek inş:)

@evocamd : Eyv. dostum:) Montajını bi yaptırayım elbetteki fotoğraflarını paylaşıcam:)Xenonlarda motora yakışacaktır eminim:)Namussuza ne taksam yakışıyo xenon mu yakışmayacak:)

@syn022 : Bilmiyorum ki yaparmı yapmaz mı?Kendisi için yapmış bi hayli de uğraşmış.Araştırdım ettim kalktım parçaları almak için istanbula gittim 3 ayımı verdim bununda montajını yavaş yavaş özene özene 3 günde kendim için yaptım demişti.Bilmiyorum bi daha böyle bişeye kalkışır mı?:)Sen almak iste yaptıracak birini buluruz.Seçenekler var elimizde:)

Selam arkadaşlar bende bu ay cbf 150 alıcam 2012 sıfır bunun tam olarak fiyatları nedir bayilerde ?

@mstf_gnc : Aynen dostum balast olayını sorduğumda bunlar ömürlüktür özellikle bunu seçtim kaliteli bi üründür demişti konuşmamız esnasında..Bi-xenon kit'im aynen dediğin gibi uzun ve kısalı olarak çalışıyor...Tadından yenmeyecek inş:)

@evocamd : Eyv. dostum:) Montajını bi yaptırayım elbetteki fotoğraflarını paylaşıcam:)Xenonlarda motora yakışacaktır eminim:)Namussuza ne taksam yakışıyo xenon mu yakışmayacak:)

@syn022 : Bilmiyorum ki yaparmı yapmaz mı?Kendisi için yapmış bi hayli de uğraşmış.Araştırdım ettim kalktım parçaları almak için istanbula gittim 3 ayımı verdim bununda montajını yavaş yavaş özene özene 3 günde kendim için yaptım demişti.Bilmiyorum bi daha böyle bişeye kalkışır mı?:)Sen almak iste yaptıracak birini buluruz.Seçenekler var elimizde:)

Siyah zemin çok hoş olmuş. O yüzden öyle dedim. Yoksa rialliden getirtip içini boyarım. Aşagı yukarı aynı kapıya çıkıyor. Tabi bu daha estetik ama olsun. Sen ne zaman taktırıcaksın bunu üzerine? Çok merak ediyorum nasıl durdugunu.

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
s.a arkadaşlar hayırlı günler diliyorum çok kafama taktığımdan olsa gerek rüyamda gördüm motorun tekerlerini değiştirmeliyim acilen . cbf 150 kalın teker istiyorum görüntü ve yol tutuş acısından hangi markayı nerden almalıyım bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler

s.a arkadaşlar hayırlı günler diliyorum çok kafama taktığımdan olsa gerek rüyamda gördüm motorun tekerlerini değiştirmeliyim acilen . cbf 150 kalın teker istiyorum görüntü ve yol tutuş acısından hangi markayı nerden almalıyım bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler

Üzerindeki durolar kuru havada ortalama bir performansa sahip olup herhangibir sorun çıkarmamakta ancak su birikintilerinde özellikle refüj sulaması gibi olan yerlerde çok dikkat etmelisiniz suyu gördüğü anda yolu bırakır, ancak yol yıkanmışsa yani ilk yağmuru atlatıp toz olayı gitmişse kaymıyor,bütceniz müsaitse michelin takın pilot sporty serisi 2,75-18-90/90-18 konbinasyonu 180 tl civarı çifti buz motor ve feyizoğlunda satılıyor..

Siyah zemin çok hoş olmuş. O yüzden öyle dedim. Yoksa rialliden getirtip içini boyarım. Aşagı yukarı aynı kapıya çıkıyor. Tabi bu daha estetik ama olsun. Sen ne zaman taktırıcaksın bunu üzerine? Çok merak ediyorum nasıl durdugunu.

Selam dostlarım en sonunda resimleri yüklüyorum buda benim canavar :cherry:

img0135nb.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

img0137sn.jpg

img0138js.jpg

img0139xo.jpg

img0140cl.jpg

img0141ws.jpg

Sevgilerr

Montajını yapacak abiyle bu sabah görüştüm.Xenon farı açıp kapatmak için anahtara ihtiyacımız olacak dedi.Ama öyle çakmaklığa kullandığın anahtardan kullanırsak onu eritir daha büyük bişeye ihtiyacımız olacak dedi.Bende eski cbf lerde motoru stop etmek ,farları açıp kapatmak için kullanılan sağ kumanda panelinden alalım onu kullanırız dedim.Okey verdi bende az önce siparişi geçtim.İnş yarın elime geçerse montajını hemen yaptırmayı düşünüyorum.Nasıl göründüğüne de gelirsek sabırsızlığımızı yenmek adına arkadaşa farı eliyle tutturup fotoğrafladım:)Komik ama hiç olmasa kafanda kaba taslak nası bişe olacağına dair fikir verir.

Güzel bişe olacak sanki:)
051220112109.jpg

Montajını yapacak abiyle bu sabah görüştüm.Xenon farı açıp kapatmak için anahtara ihtiyacımız olacak dedi.Ama öyle çakmaklığa kullandığın anahtardan kullanırsak onu eritir daha büyük bişeye ihtiyacımız olacak dedi.Bende eski cbf lerde motoru stop etmek ,farları açıp kapatmak için kullanılan sağ kumanda panelinden alalım onu kullanırız dedim.Okey verdi bende az önce siparişi geçtim.İnş yarın elime geçerse montajını hemen yaptırmayı düşünüyorum.Nasıl göründüğüne de gelirsek sabırsızlığımızı yenmek adına arkadaşa farı eliyle tutturup fotoğrafladım:)Komik ama hiç olmasa kafanda kaba taslak nası bişe olacağına dair fikir verir.

http://img85.imageshack.us/img85/5350/051220112109.jpg

Hımm pek yakışacak gibi :) Hadi hayırlı olsun .. :wiinkk:

Hımm pek yakışacak gibi :) Hadi hayırlı olsun .. :wiinkk:

Eyv üstadım:) Bu arada senin canavar da can yakıyo gerçekten.Uzun camda yakışmış hani.Nereden aldın,ne kadara aldın orjinal bi ürün mü?..Honda yazısını göremedim de:)Uzun camdan bende almayı düşünüyorum.Ayrıca görüşünü etkilemiyor değil mi?Rüzgarı nerene kadar kesiyor vs vs vs?Sen bi açıkla yav ben soru bankası gibiyim sordukça sorasım geliyor:)

Eyv üstadım:) Bu arada senin canavar da can yakıyo gerçekten.Uzun camda yakışmış hani.Nereden aldın,ne kadara aldın orjinal bi ürün mü?..Honda yazısını göremedim de:)Uzun camdan bende almayı düşünüyorum.Ayrıca görüşünü etkilemiyor değil mi?Rüzgarı nerene kadar kesiyor vs vs vs?Sen bi açıkla yav ben soru bankası gibiyim sordukça sorasım geliyor:)

Anes motordan 60 liraya aldım hondanın orjinal camı, rüzgarı boyun hizasına kadar kesiyor.. kullanışlı görüşü hiç engellemıyor ama hakkaten hiç dikkat etmedim honda yazısına :) Sen daha dıkkatlı cıktın :wiinkk:
Ön tarafda sol elciğin altındaki elcık ısıtma unıtesı sol gıdona takılı olan navıgasyon tutucusu benım iphoneyı tutturdum navıgasyon ozelliği var zaten ayrıca navi almama gerek kalmayacak sağ gidondakide çakmaklık fullendım :) BMW 1200 Halt etmıs benım yanımda :queen::queen::queen:

Motosikleti
Üzerindeki durolar kuru havada ortalama bir performansa sahip olup herhangibir sorun çıkarmamakta ancak su birikintilerinde özellikle refüj sulaması gibi olan yerlerde çok dikkat etmelisiniz suyu gördüğü anda yolu bırakır, ancak yol yıkanmışsa yani ilk yağmuru atlatıp toz olayı gitmişse kaymıyor,bütceniz müsaitse michelin takın pilot sporty serisi 2,75-18-90/90-18 konbinasyonu 180 tl civarı çifti buz motor ve feyizoğlunda satılıyor..

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ben anlamıyorum kuru havadada motorun arkası çok kayıyor rampa aşağı tamamen kızaklıyo arka başka lastikte aynı sonucu vericekse gerek yok değişime kurudaki performansı normal demişsin lastik havasından olurmu birde onu kontrol edeyim ? .. Bu sebepler dışında görsel olarak daha kalın bir lastik takmak avantaj sağlarmı görselliğin haricinde ...

Motosikleti
emre güzel motor allah kaza bela vermesin emeğe saygı +++

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ben anlamıyorum kuru havadada motorun arkası çok kayıyor rampa aşağı tamamen kızaklıyo arka başka lastikte aynı sonucu vericekse gerek yok değişime kurudaki performansı normal demişsin lastik havasından olurmu birde onu kontrol edeyim ? .. Bu sebepler dışında görsel olarak daha kalın bir lastik takmak avantaj sağlarmı görselliğin haricinde ...

Bu mesajımı daha önceki tarihlerde yazmıştım ama senin için burayada kopyalıyorum.

Orjinal ebat lastikten vazgeçme bence. Geniş lastiğin sana teknik olarak ve sürüş kalitesi açısından hiç bir avantajı olmaz. Geniş lastik orjinal lastiğe nazaran zemine daha fazla temas edeceğinden sürtünme daha fazla olacaktır. Hele geniş lastik ile motora iki kişi binildiğinde sürtünme daha da fazla artacağından performansı tek kişilik kullanımdan daha da fazla düşürebilir. Sakın yere temas eden kısım daha fazla, o yüzden daha iyi yol tutar diye yanlış bi mantık yürütme. Geniş lastik sana, performans kaybı, son hız ve ivmelenmede zayıflama, yakıt tüketimindeki artış gibi olumsuzluklara geri dönecektir. Bu olumsuzlukları sen ne kadar hissedersin bilemem ama hissetmesende çok düşük yüzdelerle de olsa motorda bu olumsuz belirtiler mutlaka yaşanacaktır. Sence neden yarış bisikletlerinin lastikleri incedir. Olaya bu açıdan yaklaş. 90-90-18 den vazgeçme. Cbf 150 ye geniş lastik sadece görsellik amaçlı takılır. Ama motorumuzun 150 cc olduğu unutulmamalıdır. Ayrıca michalen le Durolar arasında ıslak zemin kuru zemin arasındaki sürüş kalitesinde frenajda vs dağlar kadar fark var. Eğer bütçen uygunsa ön arka michalen al. Ne demek istediğimi anlarsın. Yokuşlarda arka duro iken çok kolay kızaklıyan motor, michalenlerle çok zor kızaklıyor. Sen istersen kızaklar tabi ama şöyle söyliyim. Piyasada cbf e takabileceğin en kaliteli lastik orjinal ebat michalen dir. Daha iyisi yok. Pirellide kullandım. Pirelliden sonra ön arka mich... aldım. Prelli ve michalen arasında bile inanılmaz bi sürüş kalitesi farkı var. Michalen 1 numara.

Evocamd arkadaşım, motorun çok harika olmuş, kayda değer bi emek var. Eline sağlık.

http://img85.imageshack.us/img85/5350/051220112109.jpg

Çok güzel görünüyor. Çok begendim. Birde xenonun yandığını düşünüyorum. Of of.

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

Kırmızı bir başka duruyor valla. Harika olmuş motor enduro dediginiz kadar var. Ben resim falan paylaşmıyım benimki çocuk gibi kalıcak.

BEN DAHA YENİ ALDIM PERŞEMBE GEÇECEK ELİME... 4130 herşey dahil + koruma demiri +yan ayak....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar