Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ithal etmek ve imal etmek kelimeleri arasındaki epey fark var dostum, sen karıştırıyorsun..
![]()
hakkat ya iyi saçmalamışım
ithal etmek ve imal etmek kelimeleri arasındaki epey fark var dostum, sen karıştırıyorsun..
![]()
Sigorta şirketinden aradılar. Sigorta poliçemin süresinin dolmasına 5 gün kalmış. Yenilemek isteyip istemediğimi sordular. Bende yenilenmesini istiyorum dedim. Fiyatının 130 tl olduğunu söyledi. (kazasızlık indirimi dahil fiyat) Fiyatı duyunca vazgeçtim tabiki. Cbf 150 için çok değil mi? Geçen sene 55 tl ye yaptırmıştım. Bir senede nasıl olurda bu kadar artar. Yarın başka bir sigorta şirketine gidip oradan da fiyat alacağım. Yakın bir zamanda sigorta yaptıranlar fiyat ve hangi şirkete yaptırdıkları konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
konulara biraz fransız kalmışım.acaba ısıtmalı elcik olayında akünün durumu nedir aküyü bitiryiromu zorlanıyormu..Biraz bahsedersen bende taktırabilirim
motorda su ısıtıcımı? eğer su ısıtcı oluyorsa ceryanlı battaniyede oluyordur. kışın iyide olur ister altıma sererim ister kendime bağlarım.
konulara biraz fransız kalmışım.acaba ısıtmalı elcik olayında akünün durumu nedir aküyü bitiryiromu zorlanıyormu..Biraz bahsedersen bende taktırabilirim
Su ısıtıcım henüz gelmedi dostum yaSiparişi vereli 2 hafta oldu yılbaşı dalga dümeninden dolayı aralık ayında siparişlerde gecikme olabiliyormuş.Onun için beklemedeyim.Gelince haber edicem zaten sen yorma kafanı
Bu soğuk günlerde içimizi ısıtacak bi kahve yapıcam o su ısıtıcı da
Fotoğraflar buradan paylaşır sizinde içinizi ısıtırım
Elektrikli battaniyeden ziyade elektrikli ısıtıcılı pantolon gördüm.Geçen gün mont ve pantolon araştırırken denk gelmiştim.Fiyatı 70-80 gibi bişeydi.Alttan giyilebiliyor.İstenirse çakmaklıktan veya elektrik prizinden veya usb den güç çıkışı alınabilip rahat rahat giyiliyomuş.Birde şimdi araştırdım ve baktım konya da ikiz karşdeşlerin biri yine aynı şekilde ısıtmalı pantolon ve yelek yapmışlar.Üst ve altı ayrı ayrı 100 TL den satışa çıkarmışlar.Aslında güzel bişe alınabilir ama önceliklerim var tabi..O en son iş
Bu arada bu ısıtmalı elciğin montajı kolaymı?Direk çakmaklık soketinin arkasından mı enerjiyi aldın?Bende de çakmaklık var ya o şekilde bişeler yaptırabilirimUlem benide yoldan çıkarıyosun ha helal olsun.Isıtmalı elcik olayını rafa kaldırmıştım ama her an rafdan indirip yürürlüğe koyabilirim
Ha bi de şu uzun ön camlardan taktırmak istiyorum
Göğsüme iyi rüzgar vuruyor.
2012 lerde sorun çözüldü... 2011 lerde de varsa tekleyen serviste sorununu çözüyor... sorun yok yaniben de fuarı bekliyorum, cbf en doğru çözüm... ybr nin de cbf nin de son modelini kullandım... cbf daha oturaklı zevkli ve güvenli ... test ederek aradaki farkı bariz görebiliyorsunuz, test etmeden karar vermesin bu ikisi arasında kalanlar...
selam...
bende ybr 125 le cbf150 kıyaslamıyorum bence cbf 150 nin tek rakibi tvs apache rtr 150 dir sağlam bi rakipaçıkcası bir ybr kullanıcısı olarak motorumu 10 tane cbf e değişmem ama cbf benim isteklerime kasa olarak daha çok cevap veren bir motor velasıl kelam mecburen cbf diyorum![]()
Sigorta şirketinden aradılar. Sigorta poliçemin süresinin dolmasına 5 gün kalmış. Yenilemek isteyip istemediğimi sordular. Bende yenilenmesini istiyorum dedim. Fiyatının 130 tl olduğunu söyledi. (kazasızlık indirimi dahil fiyat) Fiyatı duyunca vazgeçtim tabiki. Cbf 150 için çok değil mi? Geçen sene 55 tl ye yaptırmıştım. Bir senede nasıl olurda bu kadar artar. Yarın başka bir sigorta şirketine gidip oradan da fiyat alacağım. Yakın bir zamanda sigorta yaptıranlar fiyat ve hangi şirkete yaptırdıkları konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.