Çok sağol abi. Ya bende çözemedim. Yeni degilim senelerdir motor kullanıyorum. Benden kaynaklı degildir diye düşünüyorum. Olabildigince sakin kullanıyorum motorumu. Honda arıza yapmaz sorun çıkartmaz diyoruz. Yani olacak iş degil. Çalıştırırkende bir ses yapıyor motor. Akıl erdiremiyorum nasıl böyle bişey olabilir?
ayrıntılı okumadım bu sayfadakileri ama servise götürmeyi düşünüyormusun bu arada? yeni motor ..garantiden çıkmasın sonra. yazık olur.en azından bir servisi arayıp bilgi alsan.
debriyaj ayarı ile ilgili olması gerekiyor.. herhangi bi usta yapabilir.. götürün halletsin... şanzımandan ses gelmediği müddetçe sıkıntı yok..dediğim gibi debriyaj ayarı yaptırın
Bir sorunda o zaten. Edirnede servis yok. Olsa 1 saniye düşünmem götürürüm.
---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:00 ----------
Valla abi belli belirsiz bir ses var motorda. Şanzımandan olması muhtemel. Bugün bir göstericem ustama binsin bir tur atsın. Bir abide yagına bak dedi. Eksilttigi icin yapabilir dedi. Kontrol edicem.
@ crux2006 ısıtmalı elcik taktırdım pazar gunu artık ellerim sıcacık![]()
sanırım benim CBF Artık FULL + FULL + FULL oldu)
eğer benimde düşündüğüm ses varsa şanjıman dişlisinde kırık vardır.. yağ ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.. bitene kadar kullanmazsın çünkü.. götür bakalım ustana sonra bize bilgi ver..
Güle güle kullan dostum)Senin adına çok sevindim.Nereden taktırdın,ne kadara taktırdın,memnunmusun?Dökül bakalım
Anlat bize de belki bişeler yapıp bende taktırırım.Ama daha önce şu xenon bilmecesini çözmem lazım.
Acayip kararsız kaldım para hazır herşey hazır, bir tek karar verip nereden yaptırsam veya alsam da taktırsam derdine kaldım.İyi bişe olsun istiyorum.Tavsiyelere açığım![]()
Selam millet,
Sahibinden.com'da ilanları gezerken buna rastladım;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rr-404-km-de-full-aksesuarli-64546818/detay/#
Yeni kasa cbf 150...
Resimlere bakarsanız gösterge panelinde hem devir göstergesi hemde vites göstergesi olduğunu görürsünüz.
Bu paneli nereden alabiliriz acaba bilgisi olan var mı?
Selam millet,
Sahibinden.com'da ilanları gezerken buna rastladım;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rr-404-km-de-full-aksesuarli-64546818/detay/#
Yeni kasa cbf 150...
Resimlere bakarsanız gösterge panelinde hem devir göstergesi hemde vites göstergesi olduğunu görürsünüz.
Bu paneli nereden alabiliriz acaba bilgisi olan var mı?