Teşekkür ederimAncak kafa koruma demirini ben motorun rengine boyadım . Ne işe yaradığınıda 29 ekim korteji dönüşü görmüş oldum . O demir olmasa bacağı bariyerde grenajları bariyerde bırakıyordum. Ama kazayı sadece koruma demirinde bi kaç çizikle atlattım . Sonra da dedim hazır boyamam gerekiyorken üst kafa demirini gövde rengine boyayayım dedim . Genellikle sorduklarım daha güzel durduğunu söyledi en azından sırıtmıyor.Şu yağmurlu havalar geçince motoru yıkayıp gri koruma demiriyle de fotosunu koyarım.
@crux2006 teşekkürler abi , hele bi kappa takımıda takayım şu motora tam olacak. Büyük ihtimal k-46 topcase k-21 yan cantaları tercih edeceğim. Aldığım gibide üst kapaklarını kaportacıda motorun gövde rengine boyatacağım .
Koruma demiri için 30 tl uygun mudur? Getirticem internetten burda 50 falan dediler. 5-6 tl'de kargo tutsa 35-36 tl uygun mudur? Sadece alt motor koruma. Bugün alışverişe gittim çantasızlık başa bela. Allahtan ahtapot diye birşey var çok işe yarıyo valla. O da olmasa yandık. Şimdi yaza kadar bu şekilde idare edicez yaza orta büyüklükte bir topcase şart.
Bugün sanayiden geliyordum brandamı almıştım kedilerin zulmüne uğramıştı onu diktirdim. Işıklarda Fiat marea'yla yan yana kaldık. İçindeki biz yaşlarda genç bir arkadaş. Ben aragazı yaptıkça oda yapıyor. Sonra yeşil yandı başladı benimle yarışmaya rodajda olan motorumu biraz zorladım o elemanın yüzünden. Tabi yedim orası ayrı. Çok seriymiş meğer bu cbf'ler