Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet . bisikletleri fikir olması açısından yayınlıyorum . umarım faydalı olur.
0bd359ef.jpg
[/URL][/IMG]
28f77d77.jpg
[/URL][/IMG]
57d60f52.jpg
[/URL][/IMG]

Alperin paylaştığı fotoğraflarda farın içinde angel led yanarken pembemsi,kırmızımsı renkler var.Ne hikmetse onu birşeye bağlayamadım.Angel led mavi ama farı tası pembe olmuş kötü bi görüntü oluşturmuş.Merak ettiğim şey bu xenon'un kontrolu nasıl oluyor.Extra buton filan koyulmuyor değil mi?Uzun far uzun butonuna kısa farda kısa far butonuna selektör yapmak içinde üstteki selektör düğmesine bağlanıyordur herhalde...

Olmazsa bu anes motorla bi görüşüp xenonlar ile ilgili bi teknik bilgi alayım..
park ta ve zenon yanarken 2 şekilde çekmiştim pembemsi olan zenon yanmıyorken diğeride zenon yanarken parklar geceleri biraz pavyon havası versede zenonu açtığında süper görüntü oluyor :D---- bi tuşu var normalde kontak çevirdiğinde parklar yanıyor zenonu yakmak için bi tuşu var ona basıyosun aslında çekiyosunda orasını karıstırmıyım hiç anlamasın :D

Son düzenleme:
@cbr125cbr o verdiğin sayfadaki karlı dağ gezisi varya bir sürü cbf ile... bittim o geziye... harikaymış gerçekten... hele orada 3lü çantasıyla bir siyah cbf vardı, nazar değmesin minik transalp maşallah... acaba bu yan çantalar aerodinamiği bozmuyormu , yani rüzgara sürtünmesi artıyor , hızı ataklığı ve yakıt tüketimini nasıl etkiler, kullananlar yorum yaparsa sevinirim... zira 300 lira o çantalar, bağlantı demiri de 100 lira sanırım... yani görüntü güzel ama hacimi ve kullanışlığı nasıl acaba, 650 lik motorlarda etkisi yok ama 150 lik motoru bu kadar arka çanta yorar mı dengesini etkiler mi bilemiyorum... am süper görünüyor...

selamlar...

yok ticari amaçlı istemiyorum ama bellide olmaz normal kuryelikte yapabilirim fakat baş agrıtmıcak motor isterim tabikide her halukarda.

jr. dikkat diye buna derim... iyi görmüşsün... ben adım gibi eminim yeni kasanın geleceğinden... aktiv ve beat lerde de aynısı oldu, stikırları değiştirdiler 2010 model dediler... sonra ne oldu 2011 de gerçekten yeni modelleri geldi kasa değişti...

aslında cbf nin kasası çok güzel, tek eksiği enjeksiyon ve biraz daha sağlam motor aksamı... innova mesala efsane... o sağlamlığı ve teknolojiyi bu kasaya koysunlar 5000 lira yapsınlar, gıkım çıkmaz pahalı diye, alırım...

46 lt'lik çantanın tek dezavantajı kurye gibi dolaşıyor olmanız, :) bunun dışında yakıtta, hızda çok bir fark göremedim ben. Yanlız ön tekerin yol tutuşunu azaltır biraz onu söyleyeyim. Son 2 aydır çantasız kullanıyorum, sürüş rahatlığı sebebiyle motordan daha da keyif almaya başladım. Ama çantasız da olmuyor malesef, yeni sezonda tekrar takıcam sanırım. :pr:

Arkadaşlar selam,
gezi ve fotoğraf nasıl yükleniyor. Bana yol gösterebilirmisiniz?

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

Arkadaşlar selam,
gezi ve fotoğraf nasıl yükleniyor. Bana yol gösterebilirmisiniz?

Arkadaşlarözür diliyorum.
Gezi fotoğraf ve videoları diyecektim.

@cbr125cbr : Evet inceledim gayet güzel olmuş.Özellikle de ilk fotoğrafındaki Cbf 150 ile kamp çadırı ikilisi benim hayallerimi süslüyor.Yapmam gereken bi kaç bişe kaldı onlarıda yerine getirdikten sonra motorumla ve kamp çadırımla geceleri konaklamalı yolculuklara yelken açıcam..Hatta çakmaklığı da yaptırdım ya işi fantazi boyutuna getirip yanıma bu çakmaklıkla su kaynatan cattle lardan alıp nescafe veya çay filan yapıcam.O derece kafaya koydum:))Gün gelecek buradan fotoğraflarını da paylaşıcam.Aha da buraya yazıyorum:)

@alper150zc : Keşke hiç anlatmasaydın lem:)iyice kafam çorba oldu:)Yok onu çek bunu bırak bilmem park butonu filan...Bizim 2011 lerde sadece farı kısa veya uzuna alma düğmemiz var onun dışında farları aç kapa veya park lambalarını açma kapama düğmemiz bile yok.Xenonlarda kısa uzun olayını acaba şu anda kullandığımız bu kısaya,uzuna alma düğmelerinemi adapte ederler.Selektör butonumuz var selektör olayını da o düğmeye atasalar.O zaman ekstra dan xenonları aç kapa yapabilmek için bi anahtar veya buton koyacaklar.Güzel olacak güzel:)

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Motorlarınızın türkçe kullanım klavuzu var mı? Bugün birşey bakmak için klavuzuma baktım ama sadece ingilizce var. Acaba bana mı vermediler?

http://www.motordelisi.com/forum/soru-cevap/86392-sym-gts-250i-evo.html

bakın yukarıda sağda konşuk motorun 2012 hondalar reklamında cbf 150 kasa değiştirmiş.
bildiğim kadarı ile bu modeller unıcorn diye geçmekte hindistan da sanırım bu gelecek yeni kasa da şu olması lazım link:
http://www.honda2wheelersindia.com/unicorn/features.html
konşuk motorun reklamındaki alete gayet iyi benziyor sanırım biraz naked a çevirmeye çalışmışlar motoru yavru enduro hayal oldu :))

bildiğim kadarı ile bu modeller unıcorn diye geçmekte hindistan da sanırım bu gelecek yeni kasa da şu olması lazım link:
http://www.honda2wheelersindia.com/unicorn/features.html
konşuk motorun reklamındaki alete gayet iyi benziyor sanırım biraz naked a çevirmeye çalışmışlar motoru yavru enduro hayal oldu :))

Bu cbf mi? Ben Tekirdağ Çorludaki honda'yla konuştuğumda şuan kasa falan değişmiycek dedi satış müdürü Yağmur hanım. Yalan söylemez heralde. Ellerinde 50'yi geçik 2012 CBF var. 5-6 tanede 2011 CBF. Kasada değişiklik biraz zor gibi. Biraz daha gider bu kasayla.

bari şu modeli getirseler de attıkları taş baş yarsa bişeye değse bu daha güzel arka disk fren göstergeler digital hafif yarım grenaj
LİNK http://www.honda2wheelersindia.com/dazzler/features.html

Cbf'in yerini tutamaz. Honda türkiye cbf'i tarz bir motor olarak satmıyor zaten. Onların hedef kitlesi kuryeler. Biz istisna olarak cbf'e sahip olduk. Yani yapılacak olan her değişiklik kuryeler düşünülerek yapılır. Böyle bir motor gerçekten güzel olurdu fakat çok ihtimal vermiyorum ben. En iyisi kafamızı bulandırmadan cbf'lerimize binmeye devam edelim. Ben zaten taze kanım şimdi 2 sene binerim buna.

bakalım dananın kuyruğu seneye motosiklet fuarında kopar değişecek mi değişmeyecek mi daha çok var o zamana ne olur kalır belli olmaz

Konşuk motorun ilanına bakın motordelisindeki

Baktık zaten de. Çok fazla takılmamak lazım. Orda ona bakarsan. Activa'lar, Beat'lar, Enjeksiyonsuz İnnova'lar kol geziyor. Yenilenmiş güncel bir site olsa Pcx olurdu Cbr 125-250 olurdu. Hal buyken ben bu adamların koyduğu cbf 150 fotoğrafına inanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar