ben o kadar kötümser değilim. innovaya, kullanışlı ve ekonomik, sapasağlam bir motoru sattığın için üzüleceksin. cıbıf aldığına pişman olduğun için değil. insan güzel olan herşeyi özler. yeni bir güzel gelmesi buna engel olmaz.
jr. haklısın... innovayı özleyeceğim elbette... ama sadece pratikliğini... sağlamlığını ben test edemedim doğrusu, çünkü o kadar az kullanıyorum ki motoru, mesala 2 senede 5000 km yapmışım, zaten bir motoru bozamazsınki bu kadar km de... yani arkadaşımda kanuni cross 150 var, girmediğim yol kalmadı, dağ bayır , çukur ... henüz bozamadım

ve ya bir diğer arkadaşımda mondial 150 km var, 2005 model... şimdiye kadar yağını değiştirmenin dışında servise gitmemiş

yani düzgün baktıktan sonra , adam gibi kullandıktan sonra bir makine durup dururken bozulmaz... CBF 150 nin de beni sağlamlık konusunda üzeceğini zannetmem, hele ki hiç aksattmadan 1500km de yağını değiştirir, zincirini 500km bir yağlatırsam, kolay kolay yolda kalmam sanırım...
gelelim konfora , cbf 150 yi bırakın, o bindiğim çinli mondial 150 bile innovadan konforlu idi... tabi uzun yoldan bahsediyorum... şehir içinde tabiki innova pratikti hepsinden... motoru sattığım gün kanuni cross 150 ile 250km yaptım, sabit 80 ile gittim... hiç bu kadar rahat etmemiştim motor üzerinde, ne çukur hissediyorum, ne bozuk yol... ne belim ağrıdı ne de yan rüzgarlardan o kadar etkilendim... işte o zaman innovayı sattığıma hiç pişman olmadım...
amerikalıların dediği gibi büyük her zaman iyidir