Bir depo benzin ile yedeğe geçmeden nekadar gidiyorsunuz ? İlk gün 60tl ye doldurmuştum ben 460 kmde yedeğe geçtim motorum şu anda 475 kmde değerler normal mi? Yedek depo üç aşağı beş yukarı ne kadar gider cevaplar için teşekkürler![]()
OH BE ÇAYANDA MOTOR KALMIŞ AKŞAM 5 TE GİDİP ALIYORUM..YALNIZ PLAKA BİZE AİT OLDUĞUNDAN PLAKAYI ÇIKARTTIKTAN SONRA MOTORU VERECEKLER...YANİ ALDIK SAYILIR BAKALIM..HAYIRLISI...:rendeer:
ben en son ki ölçümümde 350 km de yedeğe düştüm. bir önce ki depoda 328 km de yedeğe düşmüştüm. depoyu fulletirken benzinin yatay olan çubuğu geçirttirmiyorum ve km şuan 2300 de. senin yakıt tüketimin hakkında düşüncelerim ; yedekle bu şekilde sakin kullanırsan 120 km gidersin yani toplamda 13 lt ile 580 km= 100 km/2.24lt. bu değerleri yakalayabilmek için nasıl bir kullanımın oldu merak ettim doğrusu.resmen koklamış. benim motorum normal kullanımda şehiriçi 100km de 3lt yakıyor ve bana normal geliyordu şimdi kafam karıştı..
Genel olarak şehir içi bindim ilk zamanlar 6-7 binde değiştiryordum vitesi sonra 5-6 binde olması gerektiğini öğrendim ona biraz dikkat ettim sağır olmasın diye biraz seri kullandım ara ara. Birde yaklaşık bi 100 km uzun yola çıktım ara ara bastım bir kez 120 gördüm genelde 110 civarında gazı kesip saldım motoru. Bu arada nazar deydi sabah kalktım birde ne göreyim şerefsizin birisi koltukta sigara söndürmüş kılıf delik birde apartmanın içindeydi dışarı bıraksak ne olcak bilmem yapanı bir bulsam var yaa.... :salut:
selamlar düşük km'de temiz cbf 150 satmaktayım, ilgilenen olursa ilanı; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-21bin-km-de-temiz-cbf-150-52582055/detay/
bu cbf e nolmş böle alıpta memlun olan parmakla gosterilecek kadar azalmış 3095km re deyim suan tek sıkıntı 2viteste filan km göstergesinin hafif oynaması
arkadaşlar gri renkli cbf me depo klıfı alacağım acil tavsiye bekliyorum ineternetten alacağım!
Orjinal lastik Duro made in china...yolda durumu:İlk 5000 km idare eder,sonra asfalt'la dans başlar...
önceki sayfalarda bir arkadaşımız D&B ümraniyeden mayıs sipariş verip haziranda almış motorunu.ben 23 nisandan beri bekliyorum.üstelik,ben aramasam bilgi verecekleri de yok.bayiye gittiğimde,tlfnla bilgi veremeyecek kadar yoğun bir faaliyet içinde de görmedim kendilerini.paranın tamamını vermek istedim almadılar.kapora fazla alın dedim ona da yanaşmadılar.şimdi ise 85 tl zam farkını kitlemeye çalışıyorlar.
ikram ettikleri bir fincan kahvenin hatırı olmasa.......
OH BE ÇAYANDA MOTOR KALMIŞ AKŞAM 5 TE GİDİP ALIYORUM..YALNIZ PLAKA BİZE AİT OLDUĞUNDAN PLAKAYI ÇIKARTTIKTAN SONRA MOTORU VERECEKLER...YANİ ALDIK SAYILIR BAKALIM..HAYIRLISI...:rendeer:
arkadaşlar cbf 150 ile
düz yolda giderken racing :cherry:
virajda enduro :bounce:
rüzgar yandan vurunca mobilete :queen:
biniyormuş gibi hisseden kaç kişi var
Yok hocam tek tek araman lazım fazla zamanını almaz zaten yarım saate halledersin kolay gelsin.İstanbulda hangi bayilerde var şuanda acaba 2011 cbf 150 siyah renk.Bilgisi olan var mı?
dincer59 dostum çayan tarsusta..bu arada konu açmıştım yeni motorum diye buraya bi daha resim atayım..
Ah be abicim olsun Adana sana yakın git hem bi gezi olur hemde bize oralardan da resim atarsın ne olacak kırma bizi işte :cherry::rendeer:
Bursada da son durum şu: Elde şu an motor yok dün honda duran kardeşleri aradım ve ismimi yazdırdım.Bayan'ın söylediğine göre bu çarşamba perşembe gibi motorlar geliyormuş.14 adet motor gelecekmiş galiba.İstediğim renk kırmızıydı.Kırmızı biraz tereddütlü belki gelmeyebilir ama tabi tamda bilmiyoruz ne renk geleceğini dedi.Bende artık renge bakmıyorum hangi renk olursa olsun inceden bi gideri olur dedimBakalım bu sefer gerçekten alıyorum galiba..Geçen sefer tam top direkten döndü ama bu sefer ALLAH'ın izniyle golü atıyorum:mrgreen: Fiyat 3850 olmuş.100TL zamanında bahsettiğim gibi honda zam yapmış.O bize kaçtı yapacak bişe yok.
Bu motor işide ne masraflı iş böyle yarabbim.İliğimi kemiğimi sömürdü yemin ederim.Motoru almayla da iş bitmiyo ya en çok da o koyuyo.Hah motoru aldım rahat rahat binerim diyemiyosun.Motordan sonra acil gerekli ihtiyaçlar için cebinden en az 1000TL daha para çıkıyor.Yok çantası,yok kaskı,yok lastiği,yok koruma demiri,yok bilmem nesi)Ne yapalım başa gelen çekilir motoru alalımda yavaş yavaş yapıcaz.Yani arkadaşlar hazır olun bu hafta bende sizlerden biri olabilirim.Görüşmek dileğiyle Cbf 150 ahalisi
Seviyorum sizleri...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:42 ----------
Bizim cbf lere çakmaklık deneyen olmadı mı hiç yav??Elzem bi özellik aslında herşeyden ziyade telefonu şarj etmek için ALLAH'ın emri bana..Navigasyon anında 10dk da pili tükendiği için böyle şeylere ihtiyacım olacak...Solar panelli şarj cihazı aldım en kötü ihtimalle güneşli havalarda o solar paneli motora monte edip öyle navigasyon yaparımAma çakmaklık olayını bi düşünün arkadaşlar..
İstanbulda hangi bayilerde var şuanda acaba 2011 cbf 150 siyah renk.Bilgisi olan var mı?
Denemekten ziyade uyguladım.yaparken fotoğraf çekmedim ama. Akşama makul bi saatte gidersem eve fotoğrafını çekerim.