Valla zam bekleseler de benim Bilgi Formu'mda fiyatım yazıyor onun üstüne fark isteyemezler böyle bir hakları var mıdır Metehan abi?
evet geldik zurnanın zırt deliğine...
Arkadaşlar bugün DB Motorda servis müdürü Kasım Beyi aradım...dediği şu...siz bu fiyattan parayı verdiyseniz alıcıda elinde mal olmamasına rağmen parayı sonu kuruşuna kadar aldı ise motora zam gelse bile zam farkı falan isteuemiyor...bu durumu açık ve net söyledi...ama kapora verdiyseniz satıcı zammı yansıtabilir dedi...ama şu anki fiyatı bayılıp tahsilat makbuzunuzda aldığınız an itibariyle mal sizin olur diyor...
yansıtılan tek şey ötv inmesi veya çıkması gibi radikal değişiklikler...aklınızda olsun...dün LASTROMANTIC e söylediğim şeyde çeliştim sanki ama yine de dediğim gibi kapora vermeyeceksiniz malın şu anki liste fiyatını verdiğinizde sorun kalmıyormuş...onlarda uygulama böyle imiş...
kapora ile peşin arasında ki ince fark bu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
mete_han abi bugun gitim istoç anesden motoru aldım şansa anes motorun sahibi ahmet abi eniştemin akrabasi çikti

bi güzelikler yaptı bide en erken 2 nisanda motor satıyolarmıs suan için bana dediki haftaya motorlar gelicekmiş hepsi satilmiş fakat birini bana kayırcakmış eniştem sağ olsun arasam akraba bulamazdım motor koruma demiri-grenaj koruma demiri yan ayaklık hediye eti word carta 10taksit aldım ordan 280tl bi faiz girdi ama olsun hediyeler 130tl degerinde 150tl zararım olsun pesin almaya kalksam agustosta alcaktım ozamana kadar ztn 150tl bi zam olur

içim rahat kırmızı 2011 model haftaya cuma gel plakasıyla beraber al dedi
vay be...işini sağlama aldın...helal olsun...hayırlı uğurlu olsun daha ne diyim...:rendeer:
yani vade farksız ne kadar geldi...
3780 + vade farkı 280...4060 mı geldi..
biraderim gümüş gri çok seksi aklında olsun...ben biliyodum stoklarda olduğunu işilerine gelince malı hemen çıkarıyolar tezgaha...