hayırlı olsun at gibi maşallahDecathlon önünde hergün duran bmw ve bitanede afirca twin var heralde onlarla bi alakanız varmı sizin
bende ikeada çalışıyorumda hergün görüyorum içim gidiyo:salut::mrgreen:
daha çok keçiyi andırıyor bu ktm ler hani herkese kafa tutarım diyor deyim yerindeyse :mrgreen:
Kaç kişi şimdi senin gibi 2011 cbf i hazırda olsun istiyor biliyor musun :mrgreen:
Aman hemşehrim hiç bulaşma, İzmir'e selamlar.
Bakalım ne olacak bu sevdanın sonu... CBF'in pratikliğini özledim.
aydogan bu taraflara taşınmanızı önerebilirimyine kar yok
![]()
Abolgi sen motoru kar motoruyla değiştir benceAnkara havası bir acayip oldu, tipi var resmen, 2 gün önce motora bindim.
Böyle sahiplenmiş sahiplenmiş yatarken arada bir sinir geliyor ama amann yatsın ne olacak diyorum sonradan. Hayvanları sevmek lazım.
Bu ara sakın motorun yanına köpek filan bağlamayın, faha kötü sonuçlar elde edenler olmuş.
Motorun yenmeye çalışılması gibi. :queen:
bi de böyle şebek gibi yatıyorlar ondan sonra gel de kız kediye :mrgreen: Ya yatsınlar ama iki şeyi yapmasınlar rica ediyorum 1-çamurlu pati izleri 2- tırnaklarını selede törpülemeleri
:
[/COLOR]Metehan ehliyet cebe giripte motoru eve getirmeden "Özgür" lük hayal be dostum. bu arada benzin 4.20 olmuş ben ehliyeti alana kadar 4.50 olur artık .
Tamamen yıllardır içimde depreşmiş enduro özleminin klasik ve sıradışı bir makineye meyletmesi sonucu aldım.
2004 - 2005 olsa burada yazısı geçmezdi
Ahanda alet bu; mekan eski işyerim Istanbul Forum Decathlon önü...
[
3 yıla yakın zamandır kedi baskınına ugramadım . bır kac meraklı cocuk kurcaladı sükür ziyanı yok
kedılerı severım kopeklerıde yalnız kedinin kılları dökülünce beni deli ediyorr:
ayrıca fotograftakı ne diyon lenn bakişlarını çok gördüm![]()
Konuyu bıraktıgımda en son 400 küsür sayfalardaydı, maşallah baya bi yükselmiş.. Arkadaşlar istanbuldan max 2500 tl degerinde cbf 150 arıyorum aklınızın bi köşesinde olsun. iyi sürüşler dilerim.
abolgi,
Benzin istediği kadar artabilir. Yine de innovalar, cryptonlar dışında bizden ucuza gezen yok.
Ne zaman benzin aldığımı unutuyorum.
Ankaralı ÇBUF! çular hazır olsun. Buluşma tarihi yaklaşıyor. Önce motordaşlarınızla sonra bütün grubumuzla. :rendeer:
Senin 220v. luk şebeke gerilimi yanında bizim enerji 1,5 voltluk alkalin pil kalır be metehan usta :queen:
cbf bulamayan varsa burdan kıvrak motordan alabiliriz ege bölgesinden irtibata geçen olursa yardımcı olurum:cat:
İzmir'den de memleketim olan İstanbul'a selamlar :rendeer:
Emin ol buralar da bi o kadar sovık :mrgreen: Bugün tınaztepeye çıkarken yüzümün sol tarafı, inerken de sağ tarafı şiddetli tipi yüzünden felç oldu bildiğin istanbulun dengesiz soğuğu burda da var buraya bile kar yağıyorsa gerisini sizler düşünün :queen:aga buralar sovık...İzmirin kıymetini bil...:rendeer:
Emin ol buralar da bi o kadar sovık :mrgreen: Bugün tınaztepeye çıkarken yüzümün sol tarafı, inerken de sağ tarafı şiddetli tipi yüzünden felç oldu bildiğin istanbulun dengesiz soğuğu burda da var buraya bile kar yağıyorsa gerisini sizler düşünün :queen:
benzın olmus 4,20 cbf150 yada innova almak lazım![]()
ben gittim böyle havada bir kask aldım var ya tam Şaban işi...
:queen::queen:
ben gittim böyle havada bir kask aldım var ya tam Şaban işi...
Pandacım o kaskın taba rengi deri olan bölümleri şu senin mohteşem kadife kabanla aynı renk be gankam :cherry:
nerden nereyi yakaladın valla Hacı abi maşallahın var...amaaaa yaz gelsin bu Avrupalı AB ye girmiş artist kaskım berıuda şort ve sandaletimle akıcam alemlere...öperim...hayırlı geceler...
abolgi,
Benzin istediği kadar artabilir. Yine de innovalar, cryptonlar dışında bizden ucuza gezen yok.
Ne zaman benzin aldığımı unutuyorum.
Ankaralı ÇBUF! çular hazır olsun. Buluşma tarihi yaklaşıyor. Önce motordaşlarınızla sonra bütün grubumuzla. :rendeer:
Kaç kişi şimdi senin gibi 2011 cbf i hazırda olsun istiyor biliyor musun :mrgreen:
hakikaten Ahmet Abi haabence artislik yap tadını çıkar.
hatta ehliyeti alınca da 1-2 hafta keyfine bekle binme.
canım istemiyor falan diye yaz burada :mrgreen:
Abolgi sen motoru kar motoruyla değiştir benceAnkara havası bir acayip oldu, tipi var resmen, 2 gün önce motora bindim.
abi aslında sana bir önerim var...sen bu cbfye birde pedal tak...eski bisikletcisin...hybrıd hesabı...:queen:
Ahmet Ç. "Bir Angara Motörcüsü "
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
Motosikletinizle kara saplanıp kalmanın ne kadar kötü bir durum olduğunu çok iyi bilirim. Hele ki kullandığınız araç enduro bir model değilse verdiğiniz mücadele daha büyük oluyor. İlk kar maceramın ardından internette değişik araştırmalar yaparken motosikletlerin Snowbike (Kar Motosikleti) ‘a dönüşmesiyle ilgili pek çok çalışma görmüştüm.
Bugün size bahsedeceğim Radix firması, off road aracınızı snowbike yapmanız için kolaylıkla uygulanabilen bir takım kitler hazırlamış. Radix ‘in sunduğu kitler:
* Honda- CRF 2002-2009 450R - 450X, 250F, 250X
* Yamaha- YZF 2003-2009 450F - WR 450, 250F, WR250
* KTM- 2000-2009 400 - 450 - 505 - 520 - 525 - 530
* Husaberg- 450 - 550 - 650
* Servis Honda- (CR 500 motor, 250X şase)
* Kawasaki- 2006-2009 KXF450R, KLX 450
* Suzuki- RMZ 450 2005-2009
Bu kitlerin fiyatları ise yurtdışında $4,249 ‘dan başlamakta. Ayrıntılı bilgi için 2Moto - Snowbikes sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
bunlara oluyorsa cbf 150 ye neden olmasın. aydoğanx düşünsene bu aparat iş yerindeydi ve motora taktın. kaç dakkada evde olurdun?