kappa k46 çanta : 295 tl (
burada)
kappa sırt dayama : 59 tl (
burada)
michelin lastikler : 165 tl (
burada)
motor koruma demiri : 35 tl (
burada)
diğer aksesuarları tank ped, jant şeridi vs. Saymıyorum. Pek para tutmaz onlar.
Sıfır motorda bu yukarıda yazdıklarım olmayacak. Buna göre değerlendirebilirsin.
Yani 550 tl civarı aksesuar var motorda. Fiyat ne pahalı, ne ucuz bence

.
Motorun kondisyonu iyiyse birazda pazarlık yaparsan, bence güzel olur.
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------[/sıze]
estağfirullah, ne cahilliği, sonuçta bildiklerimizi paylaşmak için varız burada.
Gazyağı, şu eskiden gazlambalarında yanan gazyağı

bazı benzinliklerde direk pompadan gazyağı satışı var. Ama çok azınlıkta. Gazlambası satan nalburlardan vs. Bulunabilir. Ankara'da çok aradım koca keçiören ilçesinde 1 petrol istasyonunda direk pompadan satışını bulabildim.
Yanılmıyoram litresi 2.5 lira falandı o zaman. Alalı belki 1 yıla yakın olmuştur. 5 litrelik şişeyi doldurmuştum hala bitmedi.
lastik basıncı konusunda ise;
evet benzinliklerdeki pompalardan kontrol edebilirsin. Pompanın üstündeki hava birimi psı ise sorun olmaz.
Zincir yağı olarak önerdiğim markayı yukarıda da yazmıştım. Motul tavsiye ederim. Hangi büyük markette vardır bilmiyorum. Eğer bulamazsan praktikerden mobil1 zincir yağı da alabilirsin. Ben praktiker'den almıştım. Yanılmıyorsam 20 liraydı fiyatı. Motul ise 30 tl civarı olması lazım.