@AydoganX
Lastiklerin markasını sormuştun, bu gün ufak bir turladım lastiklerin de markalarına baktım. Önde Swallow (garip bir isim

) marka, iç lastik kullanılarak takılmış, arkada ise SAVA marka kros tarzı dişleri olan bir lastik var ve acayip ses yapıyor, onu da iç lastikle takmışlar. Şimdi ben bunları tubeless lastikle değiştireceğim en kısa zamanda. İnşallah jantta falan bir problem yoktur. Kafa sallamayı tahminimce kötü yamanmış ya da birden çok patlak yaması olması muhtemel ön lastik yapıyor. Amortisörlere tekrar dikkat ettim, bugün normal geldiler. Kaçak yok, biraz yumuşak ama ufak tümsek çukurda dip yapmıyor. ilk gün bir kaç yere sert girmiş olabilirim, genelde gitmek istediğim yere baktığımdan pek önüme bakmıyorum çukur mu tümsekmi diye.
Devir saati olayına gelince, madem göstergemizde honda yazısının orada hazır boşluk yer var ve singapurlular yapmış fena da durmamış, aksesuarcılardan bir oraya uyacak ebatta devir saati bulma arayışına gireyim bakalım. Bağlantısı bu kadar basitse bir şekilde uydurulur. Benim de yeni gösterge hakkında fikrim tak çalıştır şeklinde işe yaramayacağı yönünde. Singapur forumuna üye olup en kısa zamanda sorularımı hoyratça sormayı planlıyorum :cherry:
Bu arada tüm motorsiklet camiasının mübarek kandillerini de kutlarım.