Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ebay'de mutlaka vardır. Fiyatı uygundur ancak asıl fiyatı artttıran shipping yani kargo ücreti ... İlandaki fiyat çok pahalı değil bence alınabilinir..

Ayrıca ilandaki kişiyle görüşüp ürünü nasıl temin ettiği sorulabilir.

Son düzenleme:
Cbf 150 fighthawk :bounce:

c03.jpg

s2_3.jpg

c05.jpg

c11.jpg

242v2oh.jpg

2m2hpo1.jpg

2ypd9iu.jpg

Kesinlikle seninkinden ucuz :) ve ben belirttiğim gibi uzun saplı diye aldım.
Tel no ise geçen sayfalarda vardı.

aga memnunmusun son durum ne...:rendeer:

Ohhhh be motorumla geldim kendimi enerjik mutlu ve huzurlu hissediyorum. Sabah bir saat gec kalktım oh benden iyisi yok.

Birde sabah arkadan takip ettiğim aracın lastiğimi patladı nedir anlamadım bir anda kilitlendi direk acı acı fren yaptı hızım yavaştı ve kacma mesafem vardı tehlike oluşmadı ama daha hızlı gidilse oluşabilirdi. Çok dikkatli olmak lazım karşı tarafın hatalarından kaynaklı kazalar hadi bir nebze ama boyle durumlarda kaza yaparsak tamammen bizim hatamız olur.

geçen bir gezi yaptık...3-4 ay önce...bir hyocu arkadaş fırladı bende peşinden rampa aşağı salmaya başladık...öndeki hyocu bi rkamyon hizasına geldiğinde kamyonun arka lastiği gümledi...bir gürülü bir toz bulutu koptu görmelisin...arkadaşta tam o toz bulutuna daldı...bende 10 metre arkasındayım...bi yusufladım hemen sağa attım kendimi...:p her an herşey olabilir aga...

Korktuğum nokta şu tamam plastiği kaliteli ama hani mondiallerdeki km göstergeleri varya bir iki yıl sonra sapsarı oluyo hiçbişey görünmüyo ya öyle bişey olurmu acaba:silent:

3.5 yıldır aynı cbfye biniyorum herhangi bir sıkıntı yok aga...:cat:

Arkadaşlar, burada bir transalptir gidiyor. Yarama tuz basmışsınız... :(

Neyse ben asıl sorunuma gelmek istiyorum, ben yaklaşık 2-3 aydır CBF 150 kullanıyorum, ama son 1 aya yakın bir süredir motorda bir performans düşüklüğü başladı. Ne otobanda 90' ı geçiyor neden iki kişi olması gereken performansı veriyor. Tamam 150 cc' lik bir motordan çok büyük bir beklentim yok ama başka cbf' ler ile karşılaştırınca bu motor gitmiyor?

Yağ yakmıyor, buji yeni, hava filtresi yeni, yağ değişeli henüz 1.000 km olmak üzere. Bunların dışında çekiş düşüklüğüne neler neden olabilir.? Yardımınızı rica ediyorum.

biraderim ana bakım sonrası yağ değişimi hava filtresi sonrası makina illaki bir duraksıyor...eski hızından eser kalmıyor bende çok oldu...

Metehan abi sende yağı shell kullanıyordun demi ?

mobil 15/50 aga...:cat:

Arkadaşlar ben arka stop ararken bakın ne buldum :queen: devir saati gelmiş gibi ama ne derce doğru bilmiyorum ustalara duyrulur :queen:http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...150-km-saati-devir-ve-benzin-gostergesi/detay

valla bayıldım harika bişey...:cat:

motul alıcaktı parası cıkısmadı mobıl1 aldı galıba(su an bende onu kunlanıyorum) bende takıp edıyordum onun motul dalgasına yag muhabbetlerını :)

birdahakine motul aga kısmetse...

O gösterge cbf ye uysun tadından yenmez :cherry:

Cbf nin biliyorumda soketleri uyacakmı acaba ?

bence uyar...ki sorunsuz çalıştığınıda yazmışlar...aslında var ya bir eş dost olacak oradan getirticen..25-30-40 doları geçmez...ama kargo bunun 2 katı...

baksanıza gidondaki sağlamlığa...estetiğe...

abi o gidon bizi bozat hysung 250 r nin gidonu gibi yani bi enduro ruhu yok o gidonda:)benim sadece göstergede gözüm var devir saati çok güzel duruyor...

3.5 yıldır aynı cbfye biniyorum herhangi bir sıkıntı yok aga...:cat:

metehan kardeş benim sadece arka sol sinyal kırık ama komple değişecek arka stop vize yapmadılar taktır öyle gel dediler şu geçenlerde senin görüştüğün parçacı sürat motorla görüştüm arka stop ellerinde varmış oradan alacak gibiyim ama kafama takılan nokta bazı yorumlara göre bu yan sanayi denilen parçaların bağlantı noktalarının ve vida deliklerinin uymadığı söylentileri beni tedirgin ediyo sen gittin gördün az çok parçalara dokundun sıkıntı yaşarmıyım plastik kalitesi konusunda:silent: şimdi alırız birde yerine oturtamazsak elimizde patlamasın..
belkide serviste öpülmeye devam etsinler diye çıkarılmış bir söylenti de olabilir uymuyo demeleri..

metehan kardeş benim sadece arka sol sinyal kırık ama komple değişecek arka stop vize yapmadılar taktır öyle gel dediler şu geçenlerde senin görüştüğün parçacı sürat motorla görüştüm arka stop ellerinde varmış oradan alacak gibiyim ama kafama takılan nokta bazı yorumlara göre bu yan sanayi denilen parçaların bağlantı noktalarının ve vida deliklerinin uymadığı söylentileri beni tedirgin ediyo sen gittin gördün az çok parçalara dokundun sıkıntı yaşarmıyım plastik kalitesi konusunda:silent: şimdi alırız birde yerine oturtamazsak elimizde patlamasın..
belkide serviste öpülmeye devam etsinler diye çıkarılmış bir söylenti de olabilir uymuyo demeleri..

bende ordan çamurluk aldım evet söyledikleri doğru ufak oynamalar oluyor bende bi çamurluğu aldım olmadı değiştirdim ordan gidip bakıp birebir almak parçayı daha sağlıklı ama plastik kalitesi aynı hiç farkı yok orjinaliyle yanyana koy bi fark yok:cat:eek:rdan aldığım çamurluğu baz alarak söylüyorum...belki senin alacağın parcada bu sorun olmaz ama aldığım çamurlukta sol alt vida biraz yukarda kalıyodu başka aldım o tam oturdu...

Hani bunun HONDA amblemi?...yoksa çakmamı:silent:

28hlfli.jpg

Bak bunun amblemi nal gibi ortada

2i7mpg5.jpg

Fiyatı çok uçuk tutmuşlar...İbneler sanki üçkuruş fazla satınca boğazda yalı alıcaklar:farao:

bende ordan çamurluk aldım evet söyledikleri doğru ufak oynamalar oluyor bende bi çamurluğu aldım olmadı değiştirdim ordan gidip bakıp birebir almak parçayı daha sağlıklı ama plastik kalitesi aynı hiç farkı yok orjinaliyle yanyana koy bi fark yok:cat:eek:rdan aldığım çamurluğu baz alarak söylüyorum...belki senin alacağın parcada bu sorun olmaz ama aldığım çamurlukta sol alt vida biraz yukarda kalıyodu başka aldım o tam oturdu...

işte uzakta olmak işi bozuyo keşke yakın olsaydım da:pr: gelip görüp takıp gitseydim ama olmazsa şansımızı deneyecez orjinal 110 lira bu 60 yarı yarıya neredeyse

abi o gidon bizi bozat hysung 250 r nin gidonu gibi yani bi enduro ruhu yok o gidonda:)benim sadece göstergede gözüm var devir saati çok güzel duruyor...

aga sonucta bizimkilerden şık bence...

aga o hususta bişey diyemiycem..aynı malzeme emin ol...

İyi akşamlar arkadaşlar.

Gösterge panelindeki Honda amblemi ve panel farklı olarak satılıyor.
Yurtdışında ebayde bu parça yok ben çok aradım ama bulamadım.

Bu devir saatli panelin çakma olabilmesi için önce orijinalinin olması lazım :)
Orijinali henüz olmadığına göre çakma olma ihtimali çok çok az.

Büyük ihtimalle orijinal parça.

Hong kong ve çin gibi ülkelerin kullandığı ebay tarzı siteler var. oralarda bu panel var ücretide yanlış hatırlamıyorsam 27-30 $ civarında birşeydi.
Eğer hong kongda tanıdığı olan yada irtibat kurabileceğimiz bir arkadaşı olan varsa bu yolla temin edebiliriz.

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db2-84eb409a05afeb0a6afc91f593aabbe8.htm?cm_cat=0

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db2-b6c2a7efaa6304460dda4706c5eaa3e7.htm?cm_cat=0

185 çin yuanı, 27 dolar yapıyor.

Antalyadan atakf isimli arkadaş servisinin bu paneli getirdiğini ve 80lira +kdv'den satacağını söylemişti. Eğer bu imkan varsa fiyat bence uygun.

Net olarak öğrenip bilgi verecekti fakat unuttu sanırım.

Nasıl yani?

Şi,mdi paneli alıcaz bir para,amblemi alıcaz bir paramı yani:silent:

Bak ben demedimmi fiyat sivriltilmiş kazığa benziyor diye,yanılmam agaaa:p

Bak adam Antalyada kaç paraya satıyormuş...

İsmail olay netleşirse bundan direk istiyorum...

Buarada ayna işinide unutmuş değilim:)

hayırlı akşamlar benım cbf daha montaj olmadı beklıyorum gelıcek dıye,acaba bundan allıp gotursem hazır sıfırken garantı dahılıne gırermı.alan varmı bilgi..???

Nasıl yani?

Şi,mdi paneli alıcaz bir para,amblemi alıcaz bir paramı yani:silent:

Bak ben demedimmi fiyat sivriltilmiş kazığa benziyor diye,yanılmam agaaa:p

Bak adam Antalyada kaç paraya satıyormuş...

İsmail olay netleşirse bundan direk istiyorum...

Buarada ayna işinide unutmuş değilim:)

Eğer bu paneli getirtebilsem zaten, en az 50-60 tane kesin isterdim :)
Türkiye'nin bu panele ihtiyacı var. Milli bir mesele bu :p

Şaka bir yana eğer bu paneli TR'ye getirebilirsek eminim en az bir ürün bedeli ve ya daha fazlasıda kargoya gider yani 60-70 $'ı bulabilir.

Bu şartları göz önüne alarak, şu anki satılık olan panellerin fiyatları bence makûl.

Eğer Antalya'dan bahsedilen fiyata temin edilebiliyorsa satın almayı planlıyorum.

Şaka bir yana eğer bu paneli TR'ye getirebilirsek eminim en az bir ürün bedeli ve ya daha fazlasıda kargoya gider yani 60-70 $'ı bulabilir.

Bu şartları göz önüne alarak, şu anki satılık olan panellerin fiyatları bence makûl.

Eğer Antalya'dan bahsedilen fiyata temin edilebiliyorsa satın almayı planlıyorum.

evet hatta o getirten arkadaş ucuz getiriyosa tanıdığı varsa ki bana öyle geliyo,toplu alırsak daha uyguna da gelebilir..amblem olayınıda eski göstergeden çıkararıp takarız:mrgreen:

Valla Antalya işi düşeş gelirse oooo süper olur ozaman:cherry:

Ya aslında bizim burda obruk barajında çalışan miyendiz çinliler var,bir iki tanesiyle iyice kanka olduk ''onlara küfür etmeyi öğrettim...şaka şaka'':queen:

Bunlar her 2 ayda bir çine gidip geliyolar,onların getirmesi daha kolay olmazmı acaba:silent:

Valla Antalya işi düşeş gelirse oooo süper olur ozaman:cherry:

Ya aslında bizim burda obruk barajında çalışan miyendiz çinliler var,bir iki tanesiyle iyice kanka olduk ''onlara küfür etmeyi öğrettim...şaka şaka'':queen:

Bunlar her 2 ayda bir çine gidip geliyolar,onların getirmesi daha kolay olmazmı acaba:silent:

Yahu, mehmet ustam bu konuda ciddiysen süper fırsat,
Her biri gelirken yanında 3-4 tane gösterge paneli getirse tamam işte, bizim topiğe yetecek kadar devir saati çıkar :)

Bence o çinlilerle bir konuş, fikirlerini al, üstteki mesajda linkini verdiğim bilgileri okut, eğer direk türkiye ye kargo olayı varsa siteden alalım.

Gavurun sitesi :) çince olduğu için hiçbişey anlamıyorum. İngilizce seçeneğide yok.

ÇİNLİ TANIDIĞI OLANLAR GÖREV BAŞINA :queen::mrgreen:

Yahu, mehmet ustam bu konuda ciddiysen süper fırsat,
Her biri gelirken yanında 3-4 tane gösterge paneli getirse tamam işte, bizim topiğe yetecek kadar devir saati çıkar :)

Bence o çinlilerle bir konuş, fikirlerini al, üstteki mesajda linkini verdiğim bilgileri okut, eğer direk türkiye ye kargo olayı varsa siteden alalım.

Gavurun sitesi :) çince olduğu için hiçbişey anlamıyorum. İngilizce seçeneğide yok.

ÇİNLİ TANIDIĞI OLANLAR GÖREV BAŞINA :queen::mrgreen:

Dükkana ilk geldikleri anda konuşucam,resimleride göstericem...

Olumbak dicem eğer bu getirdiğin dandik ,sizin oraların ürünlerindense,Çoruma bidaha sakın gelme,seni çin seddide kurtaramaz habarın olsun diyicem....

Şakalar bir tarafa,geyikler bir tarafa:)

Cidden sorucam neden olmasın ''isteyenin bir yüzü,getirmeyen çinlinin iki yüzü'':cat:

Cbf ciler bu işi sıkı tutuyorlar.Cbf nin tek eksiği buydu zaten buda tamamlanırsa süper olur.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar