Merhaba arkadaşlar
Bir süredir motor araştırıyordum özellikle(ybr ve cbf arası gidip geldim) ve sonunda kalbimin sesini dinledim ilk gözüme kestirdiğim ve bundan sonra ilk göz ağrım olucak kırmızı CBF 150 mi İzmir Yükseliş Honda Plazadaki Erdem abinin elinden aldım
Motoru 5 Haziran Cumartesi günü babamla aldık fakat hava yağmurluydu (sanşa bakınve hala bulutlu izmir) motora kıyamayıp Bizim Opel Combonun arkasında yeni yuvası garajıma getirdik
Ogün sadece garajın içinde sürdüm
ve akşam düğün vardı oraya gittik.Neyse ertesi gün motoru çıkartıp mahallede turlamaya başladım.
Bu Arada İlk defa o zaman (yani dün) adam akıllı vitesli motor kullandım. Başlarda zorlandım ama alışmaya başladım artık sorunsuz kalkıp-vites değiştirip-durabiliyorum. Kontrollere de alıştım. Fakat daha çok tecrübesizim toplasanız 3-4 saatlik tecrübem var(dün bi de bugün bindim). O nedenle daha trafiğe çıkmağı düşünmüyorum. Ama kendimi en iyi şekilde nasıl geliştirebilirim nasıl çalışmalıyım nelere çalışmalıyım sizlere abilerime sormak istedim.
Bu arada motor harika. Gerçekten motor sürmek paha biçilemez bir duygu. Aldığıma hiç pişman değilim iyi ki honda aldım tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Birkaç Resim az sonra atıcam yorumları bekliyorum
Saygılar -- Motorunuzla güneşli günler![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız nice km lere...tebrikler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
işte sonunda geldim gelebildim aranıza:rendeer: çok uğraştım, didindim, çabaladım, debelendim, cırmaladım:cherry: ve 2007 model 29000 km de siyah cbf 150 buldum mersinden kaptım geldim:queen: gönlüm bordodan ve sıfırından yanaydı ama ne yapalım kısmet işte ikinci el siyah oldu bizimkiside ama inanın son 4 gündür belkide dünyanın en mutlu insanı gibiyim silinip temizlenmekten neredeyse boyası çıktı motorun yeter artık derim yüzüldü yeteeeerrrr diye bağıracak neredeyse:queen:
hayırlı olsun sanada mbuyuk kazasız belasız nice km lere...