Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hani filmlerde oluyor ya yanlış kabloyu kesince bomba patlıyor...o misal demek kablo meselesi...

sarı mı kırmızı mı...:queen:

Sorma abi ali abi nasıl halletti şaşıyorum. Açtı koruma kablosunu. Şık diye aldı eline kabloları kesti. Biz sabaha kadar deneme yanılmayla bulamazdık.

Sorma abi ali abi nasıl halletti şaşıyorum. Açtı koruma kablosunu. Şık diye aldı eline kabloları kesti. Biz sabaha kadar deneme yanılmayla bulamazdık.

Valla ben tesisatımızın bu kadar karışık olduğunu bilmezdim...ama makinamıda deneme yanılmaya bırakmazdım...

Cbfnin dinamodan elk. alma muhabbeti beni de oldukça sıkıntılı durumlara düşürmüştü. İşin aslı ya ayrı bir hat çekeceksin ve swicht takacaksın, o zaman selektör işini unutun. Ya da yine ayrı hat çekip, gidon üzerindeki swichtleri ona bağlayarak kullanacaksın; o zamanda gitti orjinal tesisat durumu olacak. :)

Ha bu cbf farın gücünü direkt aküden alaydı, 35 watt xenon selektörlü yapmak çok kolay olacaktı ve tesisata da fazlaca girmeye gerek kalmayacaktı.

Cbfnin dinamodan elk. alma muhabbeti beni de oldukça sıkıntılı durumlara düşürmüştü. İşin aslı ya ayrı bir hat çekeceksin ve swicht takacaksın, o zaman selektör işini unutun. Ya da yine ayrı hat çekip, gidon üzerindeki swichtleri ona bağlayarak kullanacaksın; o zamanda gitti orjinal tesisat durumu olacak. :)

Ha bu cbf farın gücünü direkt aküden alaydı, 35 watt xenon selektörlü yapmak çok kolay olacaktı ve tesisata da fazlaca girmeye gerek kalmayacaktı.

evet haklısın ama sonuçta o sellektör tuşunu zenona bağlamak için el mahkum o tuşu kesip zenonlara bağlamak gerekicekti şuanda öyle bir faklılık yok tesisata sadece sellektör tuşundan giril oluyor:)

Sevgili cbfci arkadaşlar bir mevzuda kişisel polemiğe girdim..eleman bana cevap yazarken konuyu cbf 150 ye getirdi...yani bizi tanımlayan anlatan şeylerden biride galiba motorumuz...bu konuya yorum yapmanızı rica ederim...Aydoğan eksik olmasın tepkisini koymuş...yani adamlığımız motorumuzla ölçülüyor bir bağlamda...

konu bu...

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/75968-2010-motogp-jerez-padok-guzelleri-2.html

mesaj da bu...

dort sen etrafindaki insanlara bilmislik taslarken ben hem calisip hem iki universite bitirdim , kendime ait koca bir sirketim var , senin gibi terbiyesiz ve kendini bilmezler ile vakit kaybetseydim bende cbf 150 ile ugrasirdim ancak...

.

yani motorumuza .ok atıldığı gibi cbf150 ci olmanın ezik bir durum olması vurgulanıyor...

Sevgili cbfci arkadaşlar bir mevzuda kişisel polemiğe girdim..eleman bana cevap yazarken konuyu cbf 150 ye getirdi...yani bizi tanımlayan anlatan şeylerden biride galiba motorumuz...bu konuya yorum yapmanızı rica ederim...Aydoğan eksik olmasın tepkisini koymuş...yani adamlığımız motorumuzla ölçülüyor bir bağlamda...

konu bu...

http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/75968-2010-motogp-jerez-padok-guzelleri-2.html

mesaj da bu...

yani motorumuza .ok atıldığı gibi cbf150 ci olmanın ezik bir durum olması vurgulanıyor...

Ya Metehan adam kendi seviyesini koymuş zaten uni bitirse ne olur buna cevap vermeye bile gerek görmüyorum acıkcası :queen: buna ne anlatsan boş giydiği elbise taktığı saatle kendini kanıtlama cabasında olan maddi yonden iyi olabilir ama ruhen ezik bir kişilik demek ki.

merhabalar arkadslar bende 150 zc var yeni aldım daha 600 km de ama cbf yi görünce aklım uctu cok güzel bi motor arastırma yapmadan almısım şimdi cok pişmanım valla keske cbf alsaymısım eger takas düşünen arkadaslar olursa mesaj atsın [email protected]

cekokk hayırlı olsun, ama cbf'e binen çin malına zor biner, rahatlığa alıştığı için :D

umarım satabilir ve cbf alırsın.

yaaa öleymiş yaa motorda bi sorun yokta görüntüsü cok hosuma gitti bakalım inş iyi bi teklif gelir:)

jr.

arkadaşlar metehan abinin alıntı yaptığı mesaj için şikayet butonuna tıklamalıyız.

Bu arada arkadaşlar bugün yeni yakıt tüketimi rekorumu kırdım :)
317 km. yolu. 8,15 lt benzinle gitmişim
Yani 2,57 lt / 100km. :thumleft:

150-200 km. civarı Ankara - Kızılcahamam arası 90 km/h ortalama ile grup sürüşüydü.
Geri kalan kilometreler ise işe git gel yoğun trafikte, dur kalklar, ve boş yollarda 100-110 km/h ile elde edilmiştir. :)

ismail aga helal olsun bende bı ara su 3 lt nin altına inebılırsem ıyı olcak emme bıraz zor benım ıcın :queen::queen::pr:

merhabalar arkadslar bende 150 zc var yeni aldım daha 600 km de ama cbf yi görünce aklım uctu cok güzel bi motor arastırma yapmadan almısım şimdi cok pişmanım valla keske cbf alsaymısım eger takas düşünen arkadaslar olursa mesaj atsın [email protected]

Takasa 1000'de 1'lik ihtimali bile gülerek veriyorum:)

Bence eskitmeden motoru sat temiz birtanecbf al.Mantıklısı bu...

İnş. hayaline ulaşırsın,yanlız kendini fazlada yıpratma,kendi motorundan soğursun

jr.

her motor güzeldir. stres yapmayın. satılırsa satılır, satılmazsa güzel güzel binersiniz. 2 tekerlekli olsun da gerisi sadece detay.

Takasa 1000'de 1'lik ihtimali bile gülerek veriyorum:)

Bence eskitmeden motoru sat temiz birtanecbf al.Mantıklısı bu...

İnş. hayaline ulaşırsın,yanlız kendini fazlada yıpratma,kendi motorundan soğursun

Kanka bu kavgada söylenmez...:psüper moral verdin arkadaşa...ama açık ve net yazdın...

Doktor bile hastasına 1 aylık ömrü kaldığını bu şekilde anlatamazdı...:queen:

Kanka bu kavgada söylenmez...:psüper moral verdin arkadaşa...ama açık ve net yazdın...

Doktor bile hastasına 1 aylık ömrü kaldığını bu şekilde anlatamazdı...:queen:

Abi senin yazıları okudukca,üzüm üzüme baka baka kararımış,direk içimizden geleni yazıyoruz artık...

Katdeş sende bizim motorlara heveslenme;birileri bizim için ''cbf150''ciler için ezik imasında bulunmuş...

Alabiliyorsn başka bir motor al:)

Motosikleti
Hornet
Arkadaşlar özellikle metehan abi:)
Bende çinçan scooter'ımı halk dilinde okutmak üzereyim ve cbf almayı düşünüyorum..
Bugün birtane satılık cbf buldum Bulunduğum yerde..
Bi tükkanın önünde duruyodu..Gittim sahibini sordum bi yere kadar gitti dediler..Ordaki bi arkadaş ilgilendi..
benimle ilgilenen arkadaş tam olarak modelini bilmdiğinden..
2-3 senelik motor dedi..
6000 km'de..sola yatmişliği var ön sinyalde ve sinyalin üstünde hafif bi çizik var..
birde depoda kemer tokasının yaptığı bir çizik var..
Bakımlarını falan soramadım ama 2.500 tl dedi..
Sizce iyimidir..Sahibiylede konuşucam ama bi bilginizi almak istedim:)

Not:Motorda sadece çanta var ufak bişey..Markasına bakmadım.
Koruma demiri yok..
Diğer yerleri orjinal:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------

Hemen sahibindene yapıştır ilanı:)
Ben benim çin malını çok iyi fiyata vericem allah izin verirse..
Benimkide 4000'de bir adet çizik bulamazsın..cila atmaktan boyanın kalktığı yerler var:mrgreen:

Doktor metehan...doktor metehan,cbf150cc departmanından çağrılıyorsunuz...

:queen:

emrah 2-3 yıllık demek herhalde 2007 model demek...6000 kmde Anadoluda olabilir...detayları sormalısın...orada Honda servisi varmı...

çızıklar bözükler önemli değil hacı...içine siniyorsa al...2500 den düşürmeye bak...çanta kappa mı...ustan yokmu oralarda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------

:queen:

yettim gari...

şasi no verin...bütçe verin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar