Sorma abi ali abi nasıl halletti şaşıyorum. Açtı koruma kablosunu. Şık diye aldı eline kabloları kesti. Biz sabaha kadar deneme yanılmayla bulamazdık.
Valla ben tesisatımızın bu kadar karışık olduğunu bilmezdim...ama makinamıda deneme yanılmaya bırakmazdım...
Cbfnin dinamodan elk. alma muhabbeti beni de oldukça sıkıntılı durumlara düşürmüştü. İşin aslı ya ayrı bir hat çekeceksin ve swicht takacaksın, o zaman selektör işini unutun. Ya da yine ayrı hat çekip, gidon üzerindeki swichtleri ona bağlayarak kullanacaksın; o zamanda gitti orjinal tesisat durumu olacak.
Ha bu cbf farın gücünü direkt aküden alaydı, 35 watt xenon selektörlü yapmak çok kolay olacaktı ve tesisata da fazlaca girmeye gerek kalmayacaktı.
dort sen etrafindaki insanlara bilmislik taslarken ben hem calisip hem iki universite bitirdim , kendime ait koca bir sirketim var , senin gibi terbiyesiz ve kendini bilmezler ile vakit kaybetseydim bende cbf 150 ile ugrasirdim ancak...
.
Sevgili cbfci arkadaşlar bir mevzuda kişisel polemiğe girdim..eleman bana cevap yazarken konuyu cbf 150 ye getirdi...yani bizi tanımlayan anlatan şeylerden biride galiba motorumuz...bu konuya yorum yapmanızı rica ederim...Aydoğan eksik olmasın tepkisini koymuş...yani adamlığımız motorumuzla ölçülüyor bir bağlamda...
konu bu...
http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/75968-2010-motogp-jerez-padok-guzelleri-2.html
mesaj da bu...
yani motorumuza .ok atıldığı gibi cbf150 ci olmanın ezik bir durum olması vurgulanıyor...
Bu arada arkadaşlar bugün yeni yakıt tüketimi rekorumu kırdım
317 km. yolu. 8,15 lt benzinle gitmişim
Yani 2,57 lt / 100km. :thumleft:
150-200 km. civarı Ankara - Kızılcahamam arası 90 km/h ortalama ile grup sürüşüydü.
Geri kalan kilometreler ise işe git gel yoğun trafikte, dur kalklar, ve boş yollarda 100-110 km/h ile elde edilmiştir.![]()
merhabalar arkadslar bende 150 zc var yeni aldım daha 600 km de ama cbf yi görünce aklım uctu cok güzel bi motor arastırma yapmadan almısım şimdi cok pişmanım valla keske cbf alsaymısım eger takas düşünen arkadaslar olursa mesaj atsın [email protected]
Takasa 1000'de 1'lik ihtimali bile gülerek veriyorum
Bence eskitmeden motoru sat temiz birtanecbf al.Mantıklısı bu...
İnş. hayaline ulaşırsın,yanlız kendini fazlada yıpratma,kendi motorundan soğursun
Kanka bu kavgada söylenmez...süper moral verdin arkadaşa...ama açık ve net yazdın...
Doktor bile hastasına 1 aylık ömrü kaldığını bu şekilde anlatamazdı...:queen:
merhabalar arkadslar bende 150 zc var yeni aldım daha 600 km de ama cbf yi görünce aklım uctu cok güzel bi motor arastırma yapmadan almısım şimdi cok pişmanım valla keske cbf alsaymısım eger takas düşünen arkadaslar olursa mesaj atsın [email protected]
Doktor metehan...doktor metehan,cbf150cc departmanından çağrılıyorsunuz...
Doktor metehan...doktor metehan,cbf150cc departmanından çağrılıyorsunuz...
:queen: