Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

HEHEHEHE BU GUNU HATIRLIYORUMM CBF iN İNATLA HER YERE ÇIKTIĞI İNERKENDE CBF TAŞIDIĞIM GÜNNN:) :) :) :)

Mete hoşgeldin sefa getirdin, fotoğraflar içimi açtı sağol.:cat:

eyvallah dostum...bakalım bu yaz nerelere gidicez nasip olursa...:cat:

Beyler cihan abi ile konuştum. Bu pazar günü bende xenonlanıyorum. Yetti gayri artık mum ışığından. Gece gidiyoruz zaten Allah kerim mübarek. Şu xenonu takalımda bakalım nasıl bir iş olacak. İnş. güzel olur.

hacı sete ortak buldunmu...ben eşe dosta haber saldım...son durum nedir...:cat:

Arkadaşlar, 100'le giderken sizce kaç devirde oluyo bizim alet. ve sürekli 100'le gitmenin herahangi bir zararı olurmu örneğin 100 150 km sürekli 90-100 arası?? 2.000 de motorum 1100km den beri 90 100 arası gidiyorum boş yollarda uzun yolda..

işte maksimum güce ulaşıyor...tedirgin olma korkmadan bas ...mobilet değil ki şişsin...:cat:

[

birisi uçmakdere mi dedi ? benim mekanları bana anlatmayın ulen :p
kesinlikle manzarası süper..

metehan abi uçmakdereden önce hani bi kıyıköy yapcaktık unutma yalnız..

İlhan kardeşim bi gün yüzü göremedik inşallah açılacaz...:cat:

hep birlikte güzel günlere...:rendeer:

Cross, enduro filan derken en sonunda tavsiyelerle birlikte bu motoru almaya karar verdim 2. el almayı düşünüyorum daha önce hiç motorsiklete binmedim tamirinden de anlamam (elim yatkındır teknik işlere) bu motosikleti alırken nelere dikkat etmeliyim ?

senin korstan eksik yanı varmıydı onu söyle bana, bitek dişli lastik eksikti o zaman görcektin sen beni, çimlerde kayıyo ne yapayım..

ALLAH için şimdi hakkını yemem çıkmadığı tepe girmediği su,çamur kalmadı o günn :) DÜştü Kalktı pesetmedi yola devam etti :cat:kullanıcısı deli olunca CBF napsın oda cros sandı kendini:queen:

jr.

ben motor alsam biner motorunu okurum, gaz tepkisini ölçerim.
üstünde tepinir amortisörleri okurum
etrafında turlar boyanmış parça ararım
grenaj vidalarına göz atar, fazla sök tak yapmış mı bakarım.
eksoz borusundaki pasa göre satıcının titizliğine bakarım.
arka dişliye göz atar satıcının titizliğine bakarım.
gidon, ön ve arka çatal eğriliklerini bulmaya çalışırım.
frenlerini denerim.
adamdan bakım kağıtlarını isterim.

ben titiz adamım. güneşte bile bırakmam. rengi bendeki gibi "cam gibi" mi ona bile bakarım.
ben satarken ilk gelen malı götürecek valla :mrgreen:

dostum kaça aldın zenonu toplam ne kadara mal oluyo sana setmi alcaksın tekmi alcaksın...

300TL Toplam xenon 150+150 olarak ortak alınacak.

hacı sete ortak buldunmu...ben eşe dosta haber saldım...son durum nedir...

Yok metehan abi cihan abi halletti ortak mevzusunu. 2 kişi olarak alıyoruz. Uzun kısa olacak benim xenon. Bence çokta güzel olacak çunkü bu mum ışığı gerçekten canımı sıkmaya başladı benim...

Yok metehan abi cihan abi halletti ortak mevzusunu. 2 kişi olarak alıyoruz. Uzun kısa olacak benim xenon. Bence çokta güzel olacak çunkü bu mum ışığı gerçekten canımı sıkmaya başladı benim...

kardeş pmden msn attım eklersen konuşuruz...

birde montaj dahilmi 150 tl geliyor kişi başı... bugun 100 tl uzun kısa zenon alıyodum sirkeciden son anda dedi garanti yok abi bunda dedim al turşusunu kur:)

hepsiburada.com burda sürüyle zenon var set halinde 100 tlden 200 tlye kadar var yani iki kişi alınırsa fiyat yarıya düşüyor bende bundan alıcam birisiyle beraber...

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryID=271585

en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden de bu...

http://www.hepsiburada.com/rotacar-...spx?productId=otrotaspset03&categoryId=271585

Valla hacım biraz fazla geldi rakam bana...arabalara alınan garantili setlerden alacaksınız herhalde...ben ucuza malettiğim için belki fazla geldi...azda cingenlik mezarcılık var ruhumda...:p

mücahide 150+50 işçilik desen var ya kendini vurur..duymasın aman...:queen:

Valla hacım biraz fazla geldi rakam bana...arabalara alınan garantili setlerden alacaksınız herhalde...ben ucuza malettiğim için belki fazla geldi...azda cingenlik mezarcılık var ruhumda...:p

mücahide 150+50 işçilik desen var ya kendini vurur..duymasın aman...:queen:

abi adamlar arabalara işcilik dahil 150 tl takıyolar hemde garantili:)motora tek ampul takıyosun 150 tl geliyor valla fara mum koyarım o parayı vermem:)çok para valla hepsiburada da 100 tl garantili set var iki kişi alsan 50 tl gelıyor hemde h4 uzun kısa bıraz daha kalıtelı olsun dersen ki bunu sadece fıyata bakarak soluyorum bence farkları yok kısı bası 75 dusuyor...

abi adamlar arabalara işcilik dahil 150 tl takıyolar hemde garantili:)motora tek ampul takıyosun 150 tl geliyor valla fara mum koyarım o parayı vermem:)çok para valla hepsiburada da 100 tl garantili set var iki kişi alsan 50 tl gelıyor hemde h4 uzun kısa bıraz daha kalıtelı olsun dersen ki bunu sadece fıyata bakarak soluyorum bence farkları yok kısı bası 75 dusuyor...

fazla abi bencede...adam vurdunuzda kan parasımı ödüyonuz len nedir öle 300 liralık setler falan...sanki cbf 600 he...:queen:

kanka sen bi eküri bul 100 liralık set al...Cİhanda fazla kitlemesin 25-30 işçilikden yapıversin...o da el emeği ayağına kitlemesin...:wiinkk:

50 lira adam başına 25-30 da işçilik olsun bitsin 75-80 e...ederi budur abicim...

fazla abi bencede...adam vurdunuzda kan parasımı ödüyonuz len nedir öle 300 liralık setler falan...sanki cbf 600 he...:queen:

kanka sen bi eküri bul 100 liralık set al...Cİhanda fazla kitlemesin 25-30 işçilikden yapıversin...o da el emeği ayağına kitlemesin...:wiinkk:

50 lira adam başına 25-30 da işçilik olsun bitsin 75-80 e...ederi budur abicim...

aynen öle abi sanki 10 mlyarlık motor biniyozda:)

aynen iki kişi 100 tl lik bi set alınsa 25-30 işcilik olsa canım feda ama 50 tl:queen:şaka gibi...

toplamda 80 tl civarı tuttğunda kimseye koymaz seve seve yapar...

aynen öle abi sanki 10 mlyarlık motor biniyozda:)

aynen iki kişi 100 tl lik bi set alınsa 25-30 işcilik olsa canım feda ama 50 tl:queen:şaka gibi...

toplamda 80 tl civarı tuttğunda kimseye koymaz seve seve yapar...

Kanka sen bu bizim Erdi kekorosuyla danaya:p pardon zenona gir...bizim Cİhanda operasyonu bitirsin...bu yönde ferman yayınlıyorum...:p

sonra gelin bana biad edin bi köfte ısmarlayın...:p

Kanka sen bu bizim Erdi kekorosuyla danaya:p pardon zenona gir...bizim Cİhanda operasyonu bitirsin...bu yönde ferman yayınlıyorum...:p

:queen::queen:

erdiye söledim ama şu sıralar durumu müsait değil eğer alırım derse alırız bakalım daha haber yok ondan:)

varsa alıcak ortak karar vererek alabılırız en az 100 en fazla 150 tl bi set hem garantili ucuza gelmiş olur...

hepimiz bi zenonlanalım yeriz köfteleri zenonları yakarak:mrgreen::queen:

maşallah kurbanda degıl emme ıyı gırıyonuz ortak xenona :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------

ben motor alsam biner motorunu okurum, gaz tepkisini ölçerim.
üstünde tepinir amortisörleri okurum
etrafında turlar boyanmış parça ararım
grenaj vidalarına göz atar, fazla sök tak yapmış mı bakarım.
eksoz borusundaki pasa göre satıcının titizliğine bakarım.
arka dişliye göz atar satıcının titizliğine bakarım.
gidon, ön ve arka çatal eğriliklerini bulmaya çalışırım.
frenlerini denerim.
adamdan bakım kağıtlarını isterim.

ben titiz adamım. güneşte bile bırakmam. rengi bendeki gibi "cam gibi" mi ona bile bakarım.
ben satarken ilk gelen malı götürecek valla :mrgreen:

üstad selamlar kunlandıgın cılanın marka modelını hurrıyetını belırtıp nerden temın edebılecegımı soyleyebılırsen cok sevınırım bızım takoza pasta attım cıla ıstıyor namussuz :queen::) saygılar:wiinkk:

dayu arkadaslara yardımcı ol xenonlansın butun cbfcıler :cherry::):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

Şimdi İstanbulu dolandım stres attım...zenonsuz günlerime yanarım...:cat:

nasıl yani bu saatte istanbul sokakları kuytu koseler varos mahalleler kopru altları tövbe tövbe cavus nörüyon bu saatte beyawww:p:):queen::silent:

dayu arkadaslara yardımcı ol xenonlansın butun cbfcıler :cherry::):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------

nasıl yani bu saatte istanbul sokakları kuytu koseler varos mahalleler kopru altları tövbe tövbe cavus nörüyon bu saatte beyawww:p:):queen::silent:

ben adresi verdim artık herkesin keyfine ve bütçesine bakar bu iş...birde hacı zenon işi gece işi...gündüzcü genelde herkes...acil ihtiyac durumu yok...yaz geldi gün ışığı daha fazla artık...:cat:

kışında motoru fazla çıkarmıyorlar olsa da olur olmasa da şeklinde bir durum sözkonusu...

Abimi ziyaret ettim işyerinde hacı ana caddelerde takıldım...:rendeer:

ben adresi verdim artık herkesin keyfine ve bütçesine bakar bu iş...birde hacı zenon işi gece işi...gündüzcü genelde herkes...acil ihtiyac durumu yok...yaz geldi gün ışığı daha fazla artık...:cat:

kışında motoru fazla çıkarmıyorlar olsa da olur olmasa da şeklinde bir durum sözkonusu...

Abimi ziyaret ettim işyerinde hacı ana caddelerde takıldım...:rendeer:

evet üstad genelde gece kunlanım oluyor ıse motorda xenon %100 şart takmayan prostat olur valla :queen::) valla çavus istanbulu cok ıyı ahım şahım bılmem emme hanı soyle bı bagdat caddesı etıler bebek fılan yapıp tikky kılıkla avculuga cıkmıssındır sen sımdı ::deliir::::cheeeeer paparazilere sotelendiysen tvde izleriz gari seni ::sigara::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar