isim: evren
meslek: inşaat mühendisi
motorum: 2009 model, 2700 kmde siyah
yapılan işlemler:
bi tane maxem yerli çanta 37 lira, 2 tane teks yan çanta 110 lira. heybe cantalar ile grenaj arasındaki toz grenajı zımparalamasın diye arka sağ sol grenajlara mat siyah film (folyo mu diyorlar?)
yapılacak işlemler:
ilk iş lastikler irc ya da pirelli ile birer boy kalını ile değiştirilip, çıkan lastikler hayrına bir kurye arkadaşa verilecek. jantlar mat siyaha bu esnada
belki boyanabilir. aynaların rengine de
belki bir çare bulmak istiyorum. başka da oynama düşünmüyorum. Motor 7-8 bini görünce (bor katkısının klavuzunda yazıyor) mutlaka bor katkısı koyulacak.
ekipman:
eles iki kartuğn tam kapalı kask
şark mont
çakma yazlık eldiven 30 liralık. çakma (ama iyi çıktı) kışlık eldiven 25 liralık deri
haytek marka prof. dağcı botları (hafiftir nefes alır asla kaymaz)
mafsal vidalarına anti depo çizici kece yapıştırılmış sıkoyko marka dizlik
çakma balaklava çeşitleri. yarım 15 lira armode, tam 10 lira marka falan hakgetire
armode sırtlık abimin birinin hediyesi. mont içine bir kere giyin bir daha giymeden tuvalete bile gitmezsiniz. :wiinkk:
kaliteli bellik. yine aynı abiden hediye. bizde kalite mal ne gezer bu kadar maaşla. sağdan soldan topla anca.

r:
pantolon: yok pantolon falan..paraya kıyabilirsem 150 liralık (en çakması ankarada bu para) bişey alacağımm. ama o parayı lastiklere verince kalır başka bahara.:mrgreen:
motoru doğduğundan beri 2 kişi kullanırım. ne zincir bollaşır ne yağ yakar. maşallah deyin. 110u gecmek isterse gazı bırakırım yormam. ortalama seyir hızı 70-90 km. yakıt tuketimim 2,8 lt/100km. servis kastırol 15/40 koymuş.
3500km honda beat, 2700 km cbf, toplam 2 senede 6200 km tecrube. kurstaki suruşlerim dahil tamamı artçılı bir motor kariyeri.
şu ana kadar çıktığım uzun yollarda da bu motor bana yetiyor. cunku 90-110 iki kişi gidebiliyorum. motorumu seviyorum. maksi sukutır hayalimi gercekleştirsem de satmak istemiyorum. hele 150cc sukutırla 10 liralık benzinle 60 km yol gittiğini belirten arkadaşları görünce. :silent:
bu güce bundan ekonomik motor herhalde plütonyum hücreli falan olacak. :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------
ismail sabredebilirsen şahane duro ön lastik veririm sana nisanda