İnşallah benimkine yanlışlıkla takmamışlardır. :silent: 40 Lira az değil paralıysa kesin hata vardır :SBen gayet 40 lira verip aldım..r:
İnşallah benimkine yanlışlıkla takmamışlardır. :silent: 40 Lira az değil paralıysa kesin hata vardır :SBen gayet 40 lira verip aldım..r:
motorun yakıtı çok fazla senin. km de 143 krs yakmıs.ben zamlı halınde aldıgımda 97 krs yaktı. bi anormallık var yanı :silent::silent:
hacım yazın benzin bir ara 3 liranın altındaydı. şimdi olmuş 3.60 lira. şimdi 9,7 kuruş yakıyorsan yazın 7,5 kuruş yakmalıydın. 7,5 kuruşu şehiriçinde yakabiliyorsan şehirdışı 5-6 kuruş yakman lazım yazın ki bu olanaksız .
yani sen yazın şehir içi 7,5 kuruştan fazla yakmışsındır diye düşünüyorum.
9,7 kuruşu şehirdışı veya 4-5 . viteste giderek yapmayasın
selam arkadaşlar 2 senedir almayı planlayıp alamadığım cbf150 limi geçen hafta aldım. 4700 km de 2750 tl ye geldi.150 km şehir içi yol yaptım 22 ytl benzin harcamış sizce çok değilmi normalmi bu değerler.
osmaniyeli 97 krs uzun yolda. edirne ist arasında ölçtüm. tabıkı 5, vites 100-110 km süratte![]()
o dediğin bizim burda(Gaziantep) çok oluyor. Ama o suriyeden getirdikleri benzin en çok motor ustalarına yarıyo çünkü çok kalitesiz benzin hortumlar tıkanıo.o yüzden benzin katkısı işi dee fena değil burda(Aklı kelden benizni shellden)
cbf150 ye alışma sürecindeyken benim başımada çok geliyordu.
çat çat acımasızca geçirince vitesleri sorun kalmıyor :mrgreen:
İlanda "(ELECTRONIC FUEL INJECTED -EFI) " olarak bir ibare var.
Anladığım kadarıyla enjeksiyonlu motosikletlerde kullanılıyor.
Satıcıya mesaj gönderdim "karbüratörlü motorlarada uyarmı?" diye
bakalım ne cevap gelecek, gelen cevabı paylaşırım.
Abartı bir ilan olarak görüyorum.
30 Hp imkansız bence ama şöyle 3-5 hp bile olsa faydalı olur.
Zorlanmadan , gazı çevirince düz yolda 130 yapsa bizim makineler , kim istemezki bunu![]()
iyi geceler dostlar danısmak ve yapan veyatta bılgısı olan arkadaslardan stop ve sınyal boyama ıle ılgılı sorularım olucak su anda motorum bu goruntude reklamcı arkadasımda folyo cektırmıstım vıze muayenesi gırıcegım ıcın sokup atarım dıordum ama gerek kalmadan ısımı hallettım ancak boyama fıkrı olustu kafamda nedense
[/URL][/IMG]![]()
buda ön fara ben ıstemeden yapıldı reklamcı yaptı benımde hosuma gıttı begenıorum sımdılık yapmak ısteyen arkadaslara yardımcı olur dıye ekledım
[/URL][/IMG]![]()
buda yandan görüntü
[/URL][/IMG]![]()
yapmak istedıgım sey bunun aynısı hemen hemen bu motoru internette buldum suanda pasıf gozukuor ılan belkıde arkadas sıteye uyedır gorur yazar inşallah kendısı
[/URL][/IMG]![]()
birde su var arkadaslar gecen gece ınternette takılırken ebay da denk geldı bu parca cbf 125 ıcın dıor ama yanls anlamadım ıse galıba marka uyumluda oluor yuksek tork ve +30 beygır fılan dıyor yaw gercı bızım motorlar 30 beygır bıle degıl +30 nasıl olacak ama en azından 5-10 fılan bısıy getırırmı bu konuda bılgılendırebılıcek arkadaslar varsa sımdıden tesekkurler saygılar
ürünün linki bu:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FT-P...rcycles_Parts_Accessories?hash=item3a56cabc15
ben benzim sarfiyatımı 1 litreyle 40 km olarak ölçtüm. Şehir içinde çok yoğun trafik olmadan sadece ışıklarda duruyorum. Aşırı dur kalkta çok acayip bi benzin sarfiyatı var. Bunu net olarak gördüm. Yokuş yukarı 2m de bir dur kalkta benzinim sanki buhar oldu uçtu. Yani bazen o söylediğiniz rakamlara çıkması normaldir. Bizim burda (Gaziantep'de) şehir içi düz ve gün içinde aşırı trafik yok.Bu unsurlar çok etkilediği için böyle ayrıntılı yazma ihtiyacı duydum motorcu kardeşlerim :cat:
üstad noldu var mı bı gelısme acaba saygılar:mrgreen:
Beyler, bizim akuler kuru akumu? Hiç açıp bakmadım? Bilen varmı..?
Kaç amper oldugunuda belirtirseniz sevinirim..