tamam hacı bak benin daha fotonu görmedim desem yeridir...hani fuarda falan gelirseniz züprüz oluyor...
O kadar gezi fotaları attık nasıl gormedim dersin.![]()
http://www.motosiklet.net/forum/etk...urekce-ile-camliyaylaya-cay-icmeye-gitti.html
İyi hoş atıyon ama ya kayıncoyu çekiyon ya bizim kekoro Yürekçeyi...hani seni nasıl bulucaz...yahu insan bi makinayı verir hanımada kendin poz verir...:cherry: hangi karedesin burda...![]()
İsim : Hristo
)
mete özeline bak şeker:queen:
Teşekür ederim. Güzel sözlerin için
Natali diye birini tanımıyorum malesef.
Yaza inşallah kendi organizasyonlarımızı yaparız...:cat:
ben de olacağım inşallah aranızdaYaza inşallah kendi organizasyonlarımızı yaparız...:cat:
Güzel oldu bu format,
Diğer arkadaşları da bekliyoruz CV yazmaya
aykan, senin bu fotoğraf efsane oldu bu topicte.
Ben motoru ilk aldığım zamanlarda sende cbf vardı heralde 2008 sonu 2009 başı gibi.
Ulan dedim bu adam nasıl yapıyor bunları yazık değilmi motora bi taraflardan patlak verir bişeyler diye düşünürken, sonra senin heralde gömlek yağ kaçırmıştı
CBF ile alakalı bu problemide senden başka kimseden duymamıştık zaten.
Demek ki zorlayınca olabilecekleri göstermiş oldun bize :mrgreen:
Yeniden CBF alacaksan akıllı uslu kullan da makina da sende üzülme yahu![]()
bu arada ...www.gamezer.com da onlıne bilardo oynarım aklınızda olsun bu site harika bir ortam...her ülkeden ulslararası ister lazerle ister lazersiz oynayabileceğiniz bir site...
isteyen olursa turnuva yaparız vs..
hehe evet kapak oldu bana...36 tamam anladık...
Abi sen otomototivcisin anlarsın bak bizim ilk arabamız bu...
yıl 1990...yer Seyrantepe Polis Lojmanları...Babam bunu aldı...o zamanlar çevrede araba denen bişey yok iyimi...
buna peygamber gözüyle bakıyorlar...mercedes bmeden sonra opel gelirdi...
Opel Rekord 1977 model...13 yaşındaydı ve ev parası ediyordu beyler inanın...o zamanlar bunu sat Küçükçekmecede ev alablirdiniz...o zamanlar araba evden daha kıymetliydi ne alakaysa...
Beyler bu arkadaki geminin yandan yemişi Aykanlara ait galiba...doğrumu lan Muro...zengin hibinyo...ağlıyon ama abinin makina sağlam...:cherry: guletmi bunun adı kanka...
Bu arada Yıl 1997 galiba...mekan Bodrum...Bodruma gidenlere bi tur attırır bizim Aykan dimi len hayırsız...
evet hacı süper oldu...
Aykan dönecek kürkçü dükkanına...
:cat: sıfır aldım ama eskiyi giyiyorum ...rahatsızım ben ...sıfır malı eskir diye kullankıyorum hacı...:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
evet süper oluyor bende tam detaylı yazıcam uygun zamanda merak etmeyin...fotoda koyun lütfen...en azından simaları biliriz...
Merabalar herkese,bakıyorum tanıtım faslı var,iyi fikir.Valla sanırım en yaşlınız benim şuana kadarki beyanlardan anlaşılıyor,ohalde buyrun size benden de tanıtım.
meslek:eskiden turizmdi,şimdi taksi
bundan önceki motorum:16yaşında iken mobilet 19 yaşıma kadar almanyada,türkiyeye döndük ve aradaki 24 yıl hiç motora binmedim,CBF 150 yi 15-8-2008 de aldım
Kaskım:Ls 2 açılır çene,birde dizlik var markasını bilmediğim,ha eldivenim normal kar eldiveni,günlük 9km lik bir yolum var işte evden durağa ve yine eve.
Metehan bende 92-93-94 çok turist getirdim İstanbula sultanahmete,Marmaristen V8 Mercedes Otobüs vardı bende,
Koftestar asılında dogru soyluyorsun. Bizim hanım foto cekmeyi hiç sevmiyor. Yolda giderken zorla foto cektiriyorum. Birde durdugumuz yerde benim fotomu cek demek aklıma gelmiyor acıkcası. Onceki gezilerim az da olsa benim foto var yahuu. Oyle hiç gormedim diyecek kadar degil yani...
ben de olacağım inşallah aranızdamart 5'te alcam ben de sıfır siyah honda cbf 150 + demir koruma + ls2 combat kask
![]()
vayyy metto vay anasını dedim şimdi harbiden boya bak be mübarek hidonun çakmasıabi o teknenin sahibini ve kendini biliyorum ama sölemem meslek sırrı
ha bide tipi gulet sağlam teknelerdir çift 250 perkins makina var dehşetül vahşet iyi nostalji olmuş haaa...
Tabiki kapım herkese açıktır ayıpsın abi:cat::rendeer:
Öncelikle Mete Abime saygılar sunarım
Yağ: Mete abi d&B yağ olarak ne kullanıyodu ???:queen: