Selam Arkadaşlar

En sonunda yeni evimdeyim. Adsl telefon vs. nakil ile aldırdım. Dün açıldı. Meto yine bi yaramazlık yapmış mapus damına düşmüş, yarın çıkıcak herhalde. sizler inşallah iyisinizdir.
Yasin Slm, Yasin kardeşim ev taşıma aşasında saolsun geldi ve ihtiyacım olup olmadığını sordu. Kendisine minnettarım. Ya burada her yer çamur Yasin. Temiz yol olarak nereden bahsettin, hemen oraya çekeyim motoru. Ben Begonya A bloktayım. Acaba B bloğun önü nasıldır ki ? Hemen yukarımızdaki blok. Kuran kursunun oradan çıkılıyormuş deniliyor ama daha hiç arkadan dolanmadım. Hemen söyle bu yolu, yoksa zemin ıslakken eve çıktığımda motor felaket batıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 ----------
bujininde değişmesi gerekiyordu aslında....Honda saatlik işçiliği 30 lira civarında...
Buji 8000 de bir değişiyor biliyorum. Benim ilk buji 8000 de bir değişmişti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:34 ----------
benim biradere söylim Ethem abi. Gazanfer Bilge yurdunda kalıyor. pazartesi finalleri başlıyormuş ama eğer boşsa gelir. yurttanda 5-10 arkadaşını toplar 10 dakikada atar.
ben olsam hemen gelirdim. ama bir sorayım kardeşime müsaitse hemen taşır. ev nerde yurt yakınlarında mı
Kardeşim, çok saol, teklif etmen bile yeter, ben en son mesajımı yazıp bilgisayarı toplamıştım. O yüzden bu mesajını yeni görüyorum. Saolasın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:35 ----------
Motorla evi taşırken motorla, abartmıyorum 2 ev arasında gide gele gide geldi o kadar çok eşya taşıdım ki. Hatta yeni evde korniş yoktu hiç bir odada. Nalburdan korniş aldım. 6-7 tane 230 cm den 135 cm kadar. Taksiye sordum yok abi almaz dediler. Ya station wagon taksi bulucam, yada kamyonet. Aboo

Ahtopotlarla bi giriştim işe, sardım sarmaladım. Uzun araç oldum

Elektrik süpürgesi, 5 basamaklı merdiven, 37 ekran televizyon ve resevir, vileda temizlik seti, banyodaki tüm kovalar, deterjanlar ve aklıma gelmeyen bi sürü şey

Gözünü seveyim 35 lt kappanın, taş gibi, ama bide 40-45 lt falan olsaymış, kamyon bile tutmazdım dermişim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------
kanka hayırlı uğurlu olsun şimdiden yeni evin...bende yarın bir arkadaşımla Çınarcığa doğru akacaktım hava güzel olursa...transit geçeyim madem...
Taşındığımız gün yağmurluydu. Her halde transit geçememişsindir