hiç sanmıyorum bi şöfer daha olcaktır mutlaka
CBF le uzun yola iki kişi çıkarsan, dönüş yolunda tek dönmen gerekebilir. Geri dönen otobüsle döner eve falan. bilgin olsun

Sonra tek kalırsın, cbf le iki kişi uzun yola asla çıkma, sanada yolcunada eziyet olur, istediğin kadar dönüşümlü sür, arkada yolcu varken uzun yolda, sürüş te konforsuz ve yorucu, arkada yolculuk ta yorucu oluyor bilgin olsun. Yola ya iki motor iki kişi çık, yada tek çık, istediğin yere git.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------
herkese selamlar olsun...
sizleri yakından takip ediyor,sohbetlerinize üye olmadan ortak oluyordum.taaa kii ilk motorumu cbf 150 mi alıpta üye olana kadar artık bir yol dostunuz daha var.
Aramıza hoşgeldin, ikici el mi sıfır mı aldın ? Ne kadar verdin ? Aksesuar olarak neler var ? Bi foto koyarsan görmüşte oluruz. İyi günlerde kullan motorunu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
merhaba arkadaşlar.
ben antalyadan bir honda cbf 150 hayranı olarak ve spor arabama lpg takmak yerine şehir içi zaten tek başına kullandığım arabama alternatif cbf 150 almak istediğim için siz kullanıcılara bir kaç sorum olacak.(otomobilim 14lt yakıt tüketiyo)
1)şehir içi normal kullanım ve şehirdışı kullanım olarak honda cbf yakıt tüketimi nedir?
2)aracını çok temiz kullanan biriyimdir kapalı garajım da var honda bana sorun çıkarır mı?
3)daha önce almaya niyetlendiğimde devir saatinin olmadığını ve 2008 yazında geleceği söyleniyodu.şuanki modellerde devir saati var mı acaba yada harici bir devir saati takılabilir mi bu araçlara?
4)motosikletçi bir kaç arkadaşım çıkıp 1000 km falan yapabiliyorlar.bu araçta hava soğutma sistemi varsa eğer yazın hararet yapar mı yada durmadan 90km hızla 200km yol gidebilir mi acaba?
sorularımın yanıtları için şimdiden teşekkürler.
kısmetse bu yaz benim de bir cbf 150m olacak.
saygılarımla...
eren konu
Kendimce cevaplıyim..
1- 2,5-3,5 lt arası değişir kullanıma görede şehir içi ve şehir dışı kullnıma görede farklılık gösterebililmekte.
2- Kapalı garajda sorun çıkaran Honda

Mümkünatı yok. Çoğu arkadaşımız dışarda bvranda altında saklıyor motorlarını yaz kış. bu soruyu es geçiyorum.
3- 2009 ve 2010 larda da devir saati yok, fakat temin imkanından bahseden servisler var. Bu konu ile ilgili Honda Servis Sakarya Ersin Motoru arayıp bilgi alabilirsin. Bana getirtceklerdi devir saatli gösterge paneli. 2 ay oldu, bi kere aradım. Ekişm sonu gelecek demişlerdi. O zamandan sonra arayan soran olmadı. Bende ekonomim uygun olmadığı için üzerine gitmedim. Zaten vazgeçtim.
4- Uygun mevsim uygun yağ ve doğru kulanım. Mevsimin en sıcak olduğu temmuz ayında güneye gittim geldim. 5 günde 1800 km yol yaptım. Aynı günde 750 km sürüş yaptım. 80-100 km/h aralığında efendi efendi gittiğin sürece benzinin bitenekadar gidebilirsin. Zaten bi kalça ağrısı ile en fazla 150-200 km de bir dinlenmen gerekiyor. Uzun yol gitmeye asla çekinme. Her yola gidebilirsin. bir senede 20 bin km yaptım. Kesinlikle şişme gibi performas düşmesi gibi hava soğutmalı bi motor olmasının her hangi bi eksisini yaşadığımı bilmiyorum. Bunu asla problem etme.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
Metocum hoşgeldin tekrar. Bu sana ya 2. Yada 3. Hoşgeldinim herhal

Bi daha olmamasını diliyorum.