Hacı aykan kanırıyo bu ara balatalar...sadece kalkışta ama...ama şu an için gerçektende sorun yok kuzen...
arka lastiğe boşluk kısmına çivi benzeri bişey girmiş...şimdi yarıın uğraş dur lastikciye götür fitil attır vs...5 liram getti aykoş...:cyclopsan
keşke eve bi tane kompresör alaydım.

Şu ikisi arasında çok gidip gelmiştim.
0.jpg[/IMG]
Ve sonra eski usül en iyisidir diyerek ikinciyi aldım. Burada Real'de 15 liraya tesadüf eseri görerek alıverdim bir anda. Boyutları ufak, uzun yolda yanında taşınabilir. Canavar gibi de hava basıyor. Fiyatı yerine göre 20 TL olabilir. Resmi aldığım gittigidiyor.com sitesinde bu civarda.
gezgin 33 motorda yakıyo hani yağmı sürdün ne yaptın parlasın diye![]()

Arkadaşlar hep bişiyi merak etmişimdir sizcede böylemi ben motoru ilk aldıgımdan 14000 km ye kadar geçen zamanda grenajlar ilk günkü parlaklığını korudu motor hep 0 km gibi kaldı ancak piyasada gördüğüm çogu cbf 150 nin özellikle siyah renklerinin attığına şahit oldum yanlız ben hep çogu zaman gölgede bıraktım ve pasta uyguladım sık sık şimdi diyeceğim sizin motorların grenajları renklerine göre ne durumda şu an ??

ethem o dediğin ziabert gibi firmalar bi takım kimyasallar uygulayarak boyada silikon etkisi yaratıyorlar ama maliyeti konusunda hiçbir bilgim yok onun yerine sıvı pasta uygulamak daha iyi...benim merak ettiğim kaç km ye kadar parlaklıgı koruyor ve hangi rengi daha hızlı deforme oluyor cbf lerin benim mavi 14000 e kadar ilk günkü gibi kalmıştı mesela ...

Arkadaşlar hep bişiyi merak etmişimdir sizcede böylemi ben motoru ilk aldıgımdan 14000 km ye kadar geçen zamanda grenajlar ilk günkü parlaklığını korudu motor hep 0 km gibi kaldı ancak piyasada gördüğüm çogu cbf 150 nin özellikle siyah renklerinin attığına şahit oldum yanlız ben hep çogu zaman gölgede bıraktım ve pasta uyguladım sık sık şimdi diyeceğim sizin motorların grenajları renklerine göre ne durumda şu an ??
Elbetteki onceki parlaklıgında degildir. Bunu anlamanın en kolay yolu eger benim ki gibi kılıf yaptıran var ise cıkardıgında yan taraflardaki ile deponun rengini karşılaştırabilir. Benim fotolar cok eski degil. Zaten tarihide var fotolarda. Bi ara kılıfı cıkartınca sizin için bi foto cekerim artık.

Elbetteki onceki parlaklıgında degildir. Bunu anlamanın en kolay yolu eger benim ki gibi kılıf yaptıran var ise cıkardıgında yan taraflardaki ile deponun rengini karşılaştırabilir. Benim fotolar cok eski degil. Zaten tarihide var fotolarda. Bi ara kılıfı cıkartınca sizin için bi foto cekerim artık.
aa evet mantıklı bencede..
aykancım parlament mavisi gibi bi asil renk olacak tamam...ama bu mavinin garip bir tonu sende kabul et...zamna içinde dğeişiyor düşünceler...ben alırken siyah demiştim ama 1 yıl sonra bordaya aşık oldum diyebilirim...