08 model 3.000 lira 20.000de makina mantık işi değil...daha geçen hafta arkadaşım 6000 kmde çantalı 08 ağustos çıkışlı çızıksız makina aldı...3000 e...çantayı aksesuarı düş 2800...bedava...:cat:
bir daha düşün...:cat:
Yüksek km yüksek fiyat sizi yanıltmasın, o kmye o para verilmez şeklinde yanlış düşünmeyin, Ha elbette araştırıp soruşturun iyice inceleyin, 3000-5000 km de bi kaç cbf kullandım kendi motorum haricinde. benim motorum 15000 de ama inanın. motorum motorum yine kendi motorum. Almaya niyetlendiğiniz düşük km li cbf..Kişisel bakım yapılmadan kullnıldıysa, debriyaj boşluğu ayarsız, fren boğluğu ayarsız, zinciri yağsız ve bollaşmış, gaz kolunda rahatsız edici boşluk..kritiğe girmiş düşük ve kirli yağ seviyesi.. şimdiye kadar misal 5000 km de ise motor 4000 km si dip gaz kullanışmış ta olabilir. motorun o km boyunca nasıl kullanıldığı çok önemli. 20000 veya 24000 km bakımında ön arka lastik, zincir dişli seti komple, ön arka fren balatası vs vs ömrü bitmeye yüz tutmuş ne parça varsa değiştirticem. Dolayısla ben kullnım hayatım boyunca motoru sıkıştırmadım. Kişisel bakımlarımı asla aksatmadım. Şehir içi kullanımım yok denilecek kadar az. % 90 uzun yol. Satıcı olsaydım böyle cillop gibi bi bakımdan sonra misalen 20000 km de ki motoruma üzerindeki aksesuarlarla 3000 tl isterdim. 20-25 bin deki motora 3 lira isteyenide iyice araştırın, 3-5 bin kmdeki motoruda iyi araştırın. Servisim temiz kullanıldığında motor sıfırlamadan 100 bini görebileceğimi söyleyerek, kuryelerin bile dip gaz kullandıkları halde 50-60 bin motor istemeden kullandıklarını belirtiyor. Dolayısıyla 20-25 bin de cbf sevilerek ve özenilerek, üzülmeden kullanıldıysa bence alınır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 PM ----------
etoşşş huuuu özlüyorum olm seni...gelsene buraya gezek...![]()
Aslında gelirimde ortak bi plan yapmak lazım. zaman ayarlamak lazım, Haftaya gündüz boşum, gündüz uyku düzenimi ayarlayabilirsem beni bi gezindirirsin İst. da
Son düzenleme: