arkadaşlar virajda gaza frene basınca altımdan kaçacakmış gibi oluyodu e 24 000 orjinal lastikler ben miyadımı tamamladım demeye başlamıştı geçen hafta IRC die bişey taktırdım efe hondadan iyi lastik falan diyerek şimdi memnunum düşünen varsa tam cbf ayarında lastik orjinalden biraz kalın güzel oldu öneririm :cat:
ha bu arada geçen sene arka dişliyi orjinalden daha az dişe sahip yeni bi dişli ile değiştirmiştim yok çekişi düşürür dediler yok debriyajı yer dediler orjinaliyle oynama dediler alakası yok
bir sene oldu arkamda 80 kilo artçı motor tırmanıyo mübarek 2 vites üstelik deviri artırmama gerek olmadığı için az yakıyo ibre düz yolda 130 u yalar gibi oluyo motorumu seviyorum ne deyim :flower:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------
şu ön fren olayı bendede vardı tepemizin üstüne gideces bi gün diyodum

benim peder komple sökmüş o balataları bulunduran sistemi geri taktı şimdi yok aynen dediğin gibi bi vibrasyon ve buna paralel bi ses vardı sanırım onu maşaya bağlayan alyan vidalarında bi gevşeme oluyor.