Ben devirli kullanmayı seviyorum

Hal böyle olunca benzin fazla yakıyor ama olsun

Değer diye düşünüyorum.
1. vites 35
2. vites 60
3. vites 75-80
4. vites 90-100
5. vites 100 - 1??
Bu şekilde pek ivmelenme hızlı olmuyor. Amaç "top speed" ise bu şekilde atıyorum vitesleri. Ama ivmelenmek istiyorsam 5-10 km önce atıyorum her viteste.
Ayrıca bende bir süre ayağımın ucuyla atıyordum vitesleri. Ancak 1. den 2 ye Geçtikten sonra tekrar boşa atıyordu. Tabi pek hoş bir durum değil.
Sonra bende normal atmaya başladım. Yani ayağımın ucuyla atmıyorum artık. Böylece sorun ortadan kalktı. Ayrıca daha iyi hissedebiliyorum vitesi .
Aynı sorundan muzdarip olanlara bu şekilde vitesi ayağın ucuyla değilde üstüyle atmalarını tavsiye ederim.
-----------------------------------------------------------------------
1. vites'i çok seviyorum

Gaza dokununca acayip devirleniyor. Birden atılıyor. Bu şehir içinde kontrol de biraz zorluk yaratabiliyor. Yarım debriyaj gitmek zorunda kalıyorum bazen. Veya frenle ayarmalamaya çalışıyorum. Ya benim elimin ayarı yok

yada gaz kolu fazla hassas. Alışmaya çalışıyorum
Ayrıca bu gün Ö.Z.E.R abim ile görüştüğümde (test sürüşü yaptırdım zorla )bana gidonun sağa doğru hafif dönük gibi geldiğini söyledi. Ben fark etmedim ama böyle birşey varsa nasıl anlayabiliriz ve önemli birşey midir ? Fark etmediğime göre sürüşümüde etkilemiyor .
----------------------------------------------------------------
1800 km'yide geride bıraktım. 2000 e doğru gidiyorum CBF'imle. Ve bunun her kilometresinden zevk aldım. Doğru bir tercih yaptığımı her geçen km'de daha iyi anlıyorum. Gerek işçilik , gerek görüntü , gerek performansıyla CBF 150 parasının karşılığını hak eden bir motosiklet.
Teşekkürler
HONDA