cbf 150 aldım diyebilirim millet 
cümleten hayırlı geceler.
benm bi sorunm var beyler daha dogrusu cbf150 si olan bi ark.ımın.
ön süspansiyonundan şikayetçi çok yumuşak oldugunu ve cukurlarda sona kadar dayanıp ses yaptıgını söylüyor.
bugün bi ustaya gitmiş ve 10 numara açık yağ alıp koymuşlar.ama ark.ım yine devam ettiğini söylüyor.eger aranızda başına gelen ve yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.en son çare kavalları değişelim diyor ben sizlere bi danışim dedim benden yarına haber bekliyor.
saygılar...
jass nakliye konusu önemli sıkıntı...THY kargo ile gönder diyeceğim ama sağlam bir ambalaj ister kasada falan...işin zor kardeş...tren olabilir belki...çok uzun bir yolculuk...kendi çevrenden alabilirdin...
jass nakliye konusu önemli sıkıntı...THY kargo ile gönder diyeceğim ama sağlam bir ambalaj ister kasada falan...işin zor kardeş...tren olabilir belki...çok uzun bir yolculuk...kendi çevrenden alabilirdin...
devreye gireyim artık...kardeşim motorunun ön koruma demirine çarpıyor çamurluğun olay budur...bir sorun olsaydı garantiden %100 değişirdi aynı sıkıntıyı bende yaşadım herkes yaşadı...koruma demirinin çamurluğa gelen kısmı kesikse sorun yok bizimkiler değişti...ama dümdüzse böyle oluyor...hatta şu an ön çamurluğa bakarsan koruma demirinin burduğu yerlerin boyası çıkmıştır...yanlışmıyım...
o amortisör olayına fazla takılmayın ben 2 defa patlattım arazide ama zorlama konusunda tanımam gayet iyilerdir esneme olayı iyidir yalnız fabrikadan yağları biraz eksik konularak geliyor yarım çay bardağı eklenirse vurma olayı azalır koyacagınız yağ castrol forkoil olsun zaten tek çeşit..
hocam yalnız motorda koruma demiri yok.biz dün değiştik yagı baya söktük dagıttık içinde büyük yaylardan hariç 2 tane de küçük yay daha var.biz büyüklerden degilde sanki küçük yaylardan diye tahmin ediyoruz.
ve tam olarak sorunu bulduk hani dururken amortisörü birden yukarı çekmeye çalısırsınızda birden gelmez ya işte bizim yaşadıgımız sıkıntıda tam burda nası aşagı dogru kolayca iniyorsa yukarı dogruda bi o kadar hızlı geliyor.ve hafif yüksek cukurlarda daha lastik cukura inmeden yukarı dogru vuruntu yapıyor.bilmem anlatabildimmi.
saygılar.
)
cbf150 aldık derken mal sahibinin kapora istememesi ve gün içerisinde daha yüksek fiyattan başkasına motoru satmasından dolayı bizim işimiz yalan oldu![]()
hadi yaaa..üzülme arkadaşım inşallah bi tane daha bulursun...bende arıyorum izmir de cbf 150 satan olursa haberimiz olsun...
cbf150 aldık derken mal sahibinin kapora istememesi ve gün içerisinde daha yüksek fiyattan başkasına motoru satmasından dolayı bizim işimiz yalan oldu![]()
yanlış anlaşılmagel sana benım ybryi vereyimçantalı koruma demirli yan ayaklıklı
![]()
bu kafayla sen alamazsın kardeş motor falan...ya olaylara ciddiyetsiz yaklaşıyorsun ya da paran yok şu gün hazır falan diyosun adamlara...
sana hayırlı işler:queen:
ben cbf e aşık oldum :queen:
eray kaptanbugün baktım 11 tes sınıfına da kimse yoktu ya neyaptın diye soracaktım ama gördüm yukarda yatmış iş hakkımızda hayırlısı SIFIR AL SIFIR
bende öyle yapıcam inş
sonra da ER*6F