Aynen benim geçtiğim aşamalardan geçiyorsun sende 5 ay önce benimde az aklım uçmadı Cbr a ama iyiki Cbf almışım diyorum emin ol sende öyle diceksin:cat:
Yükselişe gitmiştim ilk 1000 bakımında ordaki Cbrın üstüne bir oturayım dedim aman tanrım ayıptır söylemesi sanki sele bi tarafıma kaçacakmış gibi geldi:mrgreen: Cbf in rahatlığına alışınca inan binmek istemezsin Cbr a:cat:
Şimdi sana pek bir fark yokmuş gibi gelebilir fakat 1000 km de olsa Cbf kullandıktan sonra git bir Cbr a otur ne demek istediğimi çok iyi anlıcaksın:cat:
Ha bu arada bu işin uzun yoluda var yarın öbür gün biraz yol yapayım dersin Cbr la atıyorum 3 saatte acaip yorulursun (oturuş pozisyonundan dolayı) ama Cbf le o yorgunluğa ulaşıncaya kadar belki 6-7 saat sürebilirsin:cat:
Ayrıca küçük parka sık sık uğrarım belkide görmüşsündür sende buralardaysan haberleşelim birgün alayım seni artçı biraz gezelim tanımış olursun motoru:wiinkk:
Ben aldığım zaman kimse gel 1-2 tur atalım motoru tanı dememişti ama senin böyle bir şansın var bak![]()
şu an bucadayım ama bazen geceleri bornova ya gidiyorum. gerçekten çok güzel olur gezdirirsen çünkü cbr bindim ama cbf ye hiç binmedim. cbr in görüntüsü güzel ama küçük işte. oturuş şekli açısından da cbr daha hoşuma gidio. ama en mantıklı olan cbf 150 gibi görünüo. beni artçın yaparsan çok güzel olur: )
Arkadaşlar Jant şeridi,Boynu soğuktan koruyucu boğazlık,Tank ped.
Bu ürünlerle ilgili fikir verirseniz.
Oturuş şekli güzel görünüyor çünkü race tarzı bir makina Cbr ama güzel olmasından ziyade yorucu bunu unutma:cat:
Ayrıca önceki msjında cvp vermemişim Cbr la Cbf i yanyana koyarsan gerçekten baya bi fark var aralarında Cbf çok daha kaslı duruyor:cat:
Yanlış anlamasın kimse beni sende yanlış anlama sana Cbr almaman için baskı falan yapmıyorum sadece herkesin bildiği şeyleri söylüyorum karar yine senin Cbr daha havalı bir motor sonuçta race yani ama biraz daha cüsseli olsa o zaman senin istediğini karşılar:wiinkk:
o zmn kanuni racer bnm ihtiyacımı karşılar mı? bu arada bi gün beni artçı olarak gezdireceksin dimi: )
Kanuni racer ı sen race motor olarakmı görüyorsun:mrgreen: Yapma gözünü seveyimBenim söylemek istediğim ihtiyacını karşılama olayı anlıyorumki biraz görüntü peşindesin doğaldır yargılamıyorum o yüzden diyorum Cbr biraz daha cüsseli olsa ihtiyacını karşılar diye:cat:
Gt250r sağlam bir motor olsa bak tam sana göre aslında ama alıpta pişman olan çok insan var o yüzden uzak dur dedim sana:cat:
Gezdirmek kolay iş sorunmu o ikimizde İzmirdeyiz elbet görüşürüz![]()
herne olursa olsun racer kullanıcılarına hoş bir laf değil , motor olarak mı görüyorsun demek
beyler elinizi çabuk tutun honda web sitesindeki fiyat 3980 tl oldu. ben 5 ay önce aldığımda burada 3640 tl yazıyordu. Bu beş ay içindeki 3. zam. İkinci el piyasasınada yansıyabilir.
arkadaşlar bizim motor ne olmuş ya? fiyat plaka hariç 4000!!
insanlar nasıl motor sahibi olacak... en alt segment cbf150 ama 4000 fiyat
uçuukkkk
Arkadaşlar Jant şeridi,Boynu soğuktan koruyucu boğazlık,Tank ped.
Bu ürünlerle ilgili fikir verirseniz.
ybr 125 city de 3890 tl yazıyor yamahanın web sitesinde plaka ruhsat hariç, sezon başı, talep var, bende olsam zam yaparım işin açığı. Alıcıların kendilerini 2. ele yönlendirmeleri gerekiyor Honda nın bu fiyat politikasını protesto için, ama ben yinede cbf satışlarının bu fiyat artışına rağmen olumsuz etkileneceğini sanmıyorum. Sıfır cbf almayı düşünen adam, sonuçta 100-150 tl zam gelmiş diye bu hedefinden vazgeçmiyor. Bunu bilen Honda da dolar kurunu vs sebep göstererek ufak ufak zam yapmak konusunda oldukça rahat davranabiliyor. Nasıl olsa satıyorlar. Onlar için sorun yok ki.
Arkadaşlar aranızda Mobil 1 Yarı sentetik 10/40 yağ kullanan varmı? Bu yağı kullanmayı düşünüyorumda görüşlerinizi almak istedim:rendeer:
Nasıl bilirsiniz Mobil yağı:silent:
Arkadaşlar aranızda Mobil 1 Yarı sentetik 10/40 yağ kullanan varmı? Bu yağı kullanmayı düşünüyorumda görüşlerinizi almak istedim:rendeer:
Nasıl bilirsiniz Mobil yağı:silent:
Mobil yağı iyi bilirim. Ama motosiklet için imal edilmiş bi yağ ise bahsettiğin elbette kullanabilirsin. Motosiklet için üretilen özel yağ kullanıldığında , bu yağlarda şanzımanıda koruyan özellik içerdiği için vites geçişleri uzun süre yumuşak ve sessiz özelliğini koruyor. Ama normal yağ koyduğunda 1000 km sonra vitesler takırdamaya başlıyor.
mobil iyidir fakat piyasada çok bulunmuyor onun yerine castrol power 10/40 4t yi deneyebilirsin ben çok memnunum ....:cat: