Merhaba arkadaşlar; foruma yeni üye oldum ama yaklaşık 1-2 haftadır okuyorum bu topiği maşallah baya bir kullanıcısı var bu cbf150'nin

. Bugün itibariyle Ankara Honda Efe Plazadan siyah CBF150'nin satış işlemlerini başlattık. Perşembe akşamı yada Cuma günü öğlene plaka dahil teslim edebileceklerini söylediler. 3640YTL+ 210Plaka Masrafları = 3850 YTL'ye mal oldu bana. 3000YTL'sini World'e 6 taksit. 640 World tek çekim + 210 ytl (Plaka masrafı) nakit ödeme ile satışı bitirdik. Artı olarak ise 30 YTL'ye motor koruma demirini taktırmayı kararlaştırdık. Fiyatının normalde 60 olduğunu söyledi yetkili kişi. Motorla birlikte aldığımız için 30'a verdi. Aksesuar olarak yan ayağı sadece eşantiyon alabildik. Birde CBF150'nin önümüzdeki haftadan itibaren Honda merkez tarafından (kriz yüzünden, $ arttı falan muhabbeti oldu) yeni fiyatların yayınlandığını söylediler. Önümüzdeki hafta içinde yüksek fiyattan satılacağını söylediler. Yanlış hatırlamıyorsam 4200 gibi bir fiyat söyledi liste fiyatı için. Bilginiz olsun.