Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kütük gene bana 1,000 km fark atıyosun bee, 1,500 lerdeyim ben :pr:

çakıl 18 motorun hayırlı olsun.senin rodaj bitmez valla. zaten kaç km çankırının merkezi.ılgaz,kastamonu gezilerini şimdiden bekliyoruz ona göre:cat:

valla ben il il gezme amacli almadim şehir içinden dısari cikmam ztn acemiyis motoru birak arabayla bile çankırı sınırlari dişina cikmadim motorla hele hiç cikmam :)
cevrede tanıdıgım bi kac saglam motorsikletciler var anca onlarla eldivan sabanözü fln yaparis o kadar =)
140 km oldu suan bakalim =)
knk bnm msni eklesen ordan konussank tanıssak daha ii =)

yha haftaya a2 sınavim var ben tek motora calişiyorum cikmiş sorulara baktim. ilkyardim trafik motor sorulari var ben B ehliyetimi alirken digerlerine girdim şimdi tek motor a girmeyecekmiyim bilgisi olan varmı yardimci olabilirmi :S

Son düzenleme:
abi kusadasından söke milas bodrum yatağan marmaris yapın bodruma ugramadan geçmeyin yani o kadar yol bodrumsuz olmaz :cat: Kazasız belasız :cat:
bu arada izmirden geçerken internet lazım olabilir size fotoları yuklemek ısteyebılırsınız :p benım ınternet cafem var bahane ile çay içelim tanışalım. numaramı genede vereyım belkı ıhtıyacınızda olur 0536 481 71 69

biri bodrummu demiş??:)acaba??
hani ugrayacaktın erhan??

cbf 150 hava soğutmalı.

@ cakil18
sınav için eski sorulara bakman yeterli olur. Kolay oluyor sınav ders notlarına bakmana gerek yok.

biri bodrummu demiş??:)acaba??
hani ugrayacaktın erhan??

abi vallahi yol uzun geldi gözüm yemedi güvercinlikte arkadas vardı bahsetmısmıydım bılmıyorum illa gel dedi ama benım motor malum 151rs :D korkarak cıktım bırazda bıran once gıdeyım dedim:) 10 temmuzda bodrum havalimanına geliyorum ama misafirimi alıp hemen izmire dönecem insallah baska zaman :cat: baska bodrumda motosikletçi dostum kım var senden baska yaww sağolasın abim :rendeer:

nedemek erhancım beklerim herzaman bodrumda aslında çok kişi varda fazla takılmıyorlar buraya neyse nezaman gelirsen gel beklerim gezi resimlerine baktımda valla ne motormuş o 151 rs süper olmuş aslında bizde gelecektik ama işten güçten fırsat olmadı burda bi abimin 650 shadow war nezaman istersen al dedi ama malesef işte...

nedemek erhancım beklerim herzaman bodrumda aslında çok kişi varda fazla takılmıyorlar buraya neyse nezaman gelirsen gel beklerim gezi resimlerine baktımda valla ne motormuş o 151 rs süper olmuş aslında bizde gelecektik ama işten güçten fırsat olmadı burda bi abimin 650 shadow war nezaman istersen al dedi ama malesef işte...
HErseyde vardır bi hayır abi:cat: iş daha önemli 4 gun yırttık bizde işten :p ama bak gene işteyim :p

biri bana anlatsın.. gerçi ben 200 km filan kullandım ama pek bişey anlayamamdım..
Cbf150 son hızı nedir ve yakıt olarak 100 km de kaç litre yakar?
yakıt göstergesi doğru gösteriyormu? yedek depo problemi sizdede varmı?

Motosikleti
Dl650vstorm
biri bana anlatsın.. gerçi ben 200 km filan kullandım ama pek bişey anlayamamdım..
Cbf150 son hızı nedir ve yakıt olarak 100 km de kaç litre yakar?
yakıt göstergesi doğru gösteriyormu? yedek depo problemi sizdede varmı?

son hız 110.(rüzgara göre değişir)
100 km de 2,70 lt. yakar.(kullanıma göre değişir)
yakıt göstergelerinin hepsi bozuk(evet hepsi).
yedek depo problemi bizde yok(hiç kimseden duymadım)....:)

cbf 150 hava soğutmalı.

@ cakil18
sınav için eski sorulara bakman yeterli olur. Kolay oluyor sınav ders notlarına bakmana gerek yok.

tmm abi tesekkur ederım ınternetten ındırmıstım ders notu genede bakmakta fayda olur :) tesrlere agırlık verıyım inş ilk seferde gecerıs sınavıda cbf150 yi kullanmaya baslarım :)

abi kusadasından söke milas bodrum yatağan marmaris yapın bodruma ugramadan geçmeyin yani o kadar yol bodrumsuz olmaz :cat: Kazasız belasız :cat:
bu arada izmirden geçerken internet lazım olabilir size fotoları yuklemek ısteyebılırsınız :p benım ınternet cafem var bahane ile çay içelim tanışalım. numaramı genede vereyım belkı ıhtıyacınızda olur 0536 481 71 69

Kısmet olursa uğramak istiyoruz İzmir MT'ye :) Birazdan 2500 yağ değişimi için D&B'ye doğru yola çıkıyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mikuni
Son hız 120 km/h
Yakıt 2,6 Lt
Depo göstergesini yaptırdım
Problem yok
Ve arkadaşlar motorumu sattım..artık cbf yok ):..ps150ye bakacağım..:)

just_oh

Sanayide yaptırdım doğru gösteriyor..:)

arkadaşlar sitede yeniyinim forumları okumaya çalıştım ama 294 sayfa olunca tamamını okuyamadım.
cbf 150 almak istiyorum.
amacım haftasonları fotoğraf makinemle çıkıp 300-400 km gidip kamping yapmak.(tabi ne kadar kmde bitecek olduğunu bilmediğim rodajını yaptıktan sonra)
bu motoru seçme sebebim ilk kez vitesli kullanacak olmam.
uzun yol gidebilme kabiliyeti olan bi motor mudur kendi sınıfına göre yakıt tüketimi fazlamıdır yedek parçası pahalımıdır kronik sorunları varmıdır ve çok fazla bakım ister mi açıkcası bilmiyorum.
eminim ki kullanan arkadaşlar iyi biliyolardır kısaca beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olucam.

arkadaşlar sitede yeniyinim forumları okumaya çalıştım ama 294 sayfa olunca tamamını okuyamadım.
cbf 150 almak istiyorum.
amacım haftasonları fotoğraf makinemle çıkıp 300-400 km gidip kamping yapmak.(tabi ne kadar kmde bitecek olduğunu bilmediğim rodajını yaptıktan sonra)
bu motoru seçme sebebim ilk kez vitesli kullanacak olmam.
uzun yol gidebilme kabiliyeti olan bi motor mudur kendi sınıfına göre yakıt tüketimi fazlamıdır yedek parçası pahalımıdır kronik sorunları varmıdır ve çok fazla bakım ister mi açıkcası bilmiyorum.
eminim ki kullanan arkadaşlar iyi biliyolardır kısaca beni aydınlatabilirseniz çok mutlu olucam.
Uzun yolda konforlu ben 450 km gittim..100-110 km hız aralığında..
2,7 yakıyor uzun yolda
Rodaj 1000 km

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar