Allah razı olsun kardeşim, Bak gör MEte_han.. biz böleyiz işte :rendeer:
Hemen sana burdan posta havalesi 2,000 ytl yolalyım at motosikleti trene:queen: senın makına yorgun agır yuk tasıyor, istanbul yolları bozuk lastik ister, arka sispansıyonlar değişmek ister :queen: iyi düşün 2,000 hemen trank para :cat::queen::bounce:
2000 e satacağıma hurdaya veriririm daha iyi be...sana su yok la yağmurlu havada...

Çatkut abine yanaş...

2000 fişekle kalanıda 700 iki taksit..350 den al sana taş gibin makina...hem makinaya biniyorum dersin artık...
hehe kızdırma pog sürdürmez makinaya

120 kg da iki kişi sayılır bence problem olmaz

ama metonun motorunu alan şanslı adam bakıyo...
kanka sürdürmem...bu makinayla daha çok uzun kilometrem var onu biliyorum...
şimdi bi mevzu var bahsedeyim...abiler biliyonuz ben 122 kiloyu...makinanın maksimum yük kapasitesi 170 kg...bu ithal edilirken devlete verilen bildirimde yazıyor...neyse eninde sonunca atcım oluyor...onuda 80-90-100 kg desek makina limitlerde gidiyor...en son servise gittiğimde zincirim inanılmaz bollaşmıştı...abi bu ne dediler hemen toparladılar...sonucta arka göbeği dağıtmayalımda...
önlem için AMORTİSÖRLERİ 3 kalem saat yönünde serviste çevirttim...makina inanılmaz yükseldi ya...valla...artık daha az esniyor...virajlarda göt atarmı bilmiyorum...şu ana kadar olumsuz bir şey hissetmedim...ama artcımı alınca eskisi gibi yere yapışmıyor diyebilirim...entersaaannn...

inşallah sert bi virajda gümlemeyiz...servisin ebesi ağladı bu işlemi yaparken...çünkü gerçekten zor...bide yaparken motora ağırlık verip yere doğru esnetmeniz lazım...yoksa na mimkin...
eğer ağırsanız ve artcınızda ağırsa tavsiye ederim...makine yükseldi...