merhaba arkadaşlar ben dayanamayıp aradım ank. daki honda bayisini,ank. da tek bayi var,gelin yüz yüze görüşelim telefonda olmaz dediler(onu da anlamış değilim ,alt tarafı fiyatı söyleyeceksin birde peşin olmazsa ne kadar vade yaptığını falan,bir de telefonu açan benim sanki onlarmış gibi az konusuyolar,neyse)bende atladım arabaya gittim bayiye. fiyatı 3250 dediler, bu arada arkadaşlar zamanınız olursa ruhsatı kendiniz yapın karlı cıkarsınız. motoru deneyebileceğimi söylediler ancak bende ehliyet yoktu ki tam o sırada bir kurye ark. geldi denemek istediğini söyledi. motordan çok memnun kaldığını , onu şaşırttığını,vites geçişlerini sorduğumda neredeyse sorunsuz olduğunu söyledi. neyse onların yalancısıyım. ancak ben bugün gördüğüm bir şeyi söylemek istiyorum size motorun arka tekerleğe giden kısmında gözle görülür bir şekilde dış kaynak var, sanki bizim burdaki hasan ustaya yaptırmışlar gibi, her ne kadar bayide ki satıcı bana 1000 rr mıydı tam hatırlamıyorum ama onda da buna benzer bir şey olduğunu gösterse de ve de dış kaynağın daha iyi oldğunu söylesede, şaşırdım açıkçası. bu arada fiyatların 4000 ytl ye kadar çıkacağını söyledi, ama bu süreç ne zaman olur bilmiyorum. ben motoru beğendim eğer bizimkileri ikna edebilirsem inşallah almayı düşünüyorum ama ne zaman alırım onu kestiremiyorum. kim bilir belki ilk izlenimleri yazanlardan biri de ben olurum.