çok teşekkürler sağolun bu ikinci motorum ikisinide sıfır almak nasip oldu sıfır da en azından dediğiniz gibi kafa karışıklığı yok gerçi ikinci el cbf almaya çok yaklaşmıştım ama arkadaşlar soğolsun vaz geçirdiler

plaka ruhsat sigorta masrafında motor dahil ödemenin tamamını nakit yapmam baya etkili oldu diye düşünüyorum bu gün yaklaşık 100 km kadar kullandım motoru sizinde bahsettiğiniz gibi 5-6 bin devir aralığında ve sakin bir sürüş le ilk 1000 km yi tamamlamayı düşünüyorum bu arada ilk 1000 bakımına kadar mesela 400-500 km civarlarında yağı değiştirsem faydası olurmu sizce hatta yağ filtresini de değiştirmeyi düşünüyorum selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
arkadaslar motorum da 60-70 km hız araliginda bir hoplama mevcut sanki lastik balansı gibi geldi ama anlayamadım servisteki usta kullandı pek bi sorun göremedim falan dedi ama düz yolda dedigim hız araliginda bi hoplama var boyle bir sikinti yasayan varmi aramizda yada bilgisi olan bazi forumlarda canta ile alakali falan yazilmis arkada 46 lt canta var bundan olma ihtimali var mı acaba