Kocaeli İl Temsilcisi
merhabalar değerli arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bir süredir cbf 150 almayı düşünüyorum bütçeme göre ikinci el almayı planlıyorum. bütçem nakit max. 4000 tl ancak Benim aradığım cbf 150 sanırım 2011 sonrası olan yeni kasa devir saatli modeli, ve araştırdığım kadarıyla fiyat olarak bu modeller biraz yüksek bulunduğum ilde ( en düşüğü 18.000 km de ) 5000 tl civarlarında. Bayide sıfır 2014 modelinin 5800 tl olduğunu öğrendim + 400 tl plaka ruhsat vs. masraflarını eklersek bana maliyeti 6200 tl civarlarında. Bana göre mantıklı olan ortalama 1000 tl fazla verip sıfırını almak. Bu noktada aklıma takılan acaba honda bayilerinde taksit imkanı varmıdır. Atıyorum 3000 tl peşin verip kalanını taksit ile ödemek istiyorum böyle bir imkan sunarlarmı bize. Eğer bu imkan varsa bu kredi ilemi oluyor yani adıma kredi mi çıkartılıyor bayi ile bu konuda görüşme bilgi alma imkanım olmadı eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum. Selamlar..
Merhaba uğurbahceli kardeşim , imkanınız varsa düşük km'li ve fazla eski olmayan bir model almaya çalışın , kış mevsimindeyiz illaki 2. elde cbf'ler düşecektir fiyat olarak birazcık . Şuan için sıfırına 5800 tl vermek biraz fazla . Birde buna koruma demiri , çanta ve lastik masrafınızda olacak . Size en az 7000 tl'ye gelecek . İmkanınız varsa o paraları verene kadar biraz daha verip 250 cc almanız yönünde . Fakat 2. el olarak 4000-5000 e gayet güzel cbf'ler bulabilirsiniz . Mesela benim cbf 2013 model , 9450 km'de bu kış satmayı düşünüyorum 4800'e falan . Sıfır olarakta almak isterseniz eğer ,Honda bayileri kredi kartlarına taksit yapıyorlar . Bende 1000 tl peşin verip geri kalanı taksit yaptırmıştım . Kredi olarak alabilmeniz için , sigortalı bir işinizin olması lazım yoksa kredi adınıza çıkmaz.